Monika Hanigovská Rôzne

Trnavčania, nepreseďte víkend doma: Na aké podujatia si môžete vyraziť?

Presedieť víkend iba doma, by bola škoda. Vyraziť si totiž môžete napríklad na podujatia v Trnave. Zoznámte sa s našim výberom.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania,  nepreseďte víkend doma: Na aké podujatia si môžete vyraziť?
Zdroj: TASR

Koncert známej kapely

28. január, od 20.00, City Club Šrobárová ulica

Načnite sobotný večer veselo. Horkýže Slíže sa chystajú rozprúdiť skvelú zábavu v našom meste. Trnavčania sa môžu tešiť na noc napumpovanú nezameniteľnými hitmi tejto známej slovenskej kapely. Jej koncert môžete zažiť v City Clube na Šrobárovej ulici od 20.00 hodiny. Vstupné je 12 eur.

Niečo pre najmenších

28–29. januára, Kino Hviezda, Trnava

Tešiť sa môžu aj naši najmenší obyvatelia. V kine Hviezda sa bude tancovať. Štúdio tanca a pohybu Alegria z Trnavy pripravilo tanečné predstavenie Luskáčik. Vstúpte do sveta kúziel a nechajte sa unášať na saniach zasneženou krajinou. Tancujte medzi snehovými vločkami, dokiaľ neprídete do Kráľovstva cukroviniek. Predstavenie sa uskutoční 28. januára o 13.00 hod. a 29. januára o 11.00 hod. Vstupné je 8 eur

Hudobný masaker

28. január, od 20.00, ARTKLUB, Hlavná 17, Trnava

V sobotu sa môžete v Trnave tešiť na grindcorovú masakrálnu úderku, akciu ATTACK OF RAGE! Okrem toho sa na Trnavčanov chystá death metalová smršť Dysanchely so svojím najnovším počinom Reborn z vyhne Gothoom productions, ktorý na domácej pôde aj pokrstí. Celý večer bude otvárať energická bomba Fish Art Collection vo svojom štýle hardcore/crossover.

Kino: Spojenci

29. január, o 20.30, Cinemax Trnava

Nechajte sa zlákať dobrým filmom v našom meste. Na divákov čaká Brad Pitt,Marion Cotillard,Lizzy Caplan a mnoho ďalších vo filmovej snímke Spojenci. Píše sa rok 1942 a Max Vatan zoskakuje padákom do dún marockej púšte s cieľom zabiť v Casablanke nemeckého veľvyslanca. V meste sa stretáva s Francúzkou Marianne, ktorá má hrať rolu jeho manželky a pomôcť mu so splnením jeho misie. Predstieranie manželskej intimity a zamilovanosti postupne prerastie v skutočnú vášeň, a preto po ukončení operácie párik spoločne odíde do Londýna, kde sa navzdory vojne zoberie. Ich rodinné šťastie trvá len do chvíle, kedy sa Max dozvie, že aj toto môže byť len dômyselná hra, ktorá by vo finále mohla výrazne ovplyvniť výsledok Druhej svetovej vojny. V tú chvíľu začína jeho zúfalý hon za pravdou a za nádejou, že to, čo o jeho žene tvrdia jeho nadriadení, nie je pravda…

Miluji tě modře

29. január, o 18.30, Max, Trnava

Nedeľa môže byť aj v našom meste romantická. Pozrite si romantickú komédiu „Miluji tě modře“ o zamilovanom maliarovi, peknom dievčati, žiarlivom vrhačovi nožov, jednom zničenom obraze….a láske v modrom.Film rozpráva príbeh mladého maliara a kunsthistorika Karla Bárty, ktorý v deň, kedy prichádza o prácu v Národnej galérii, stretne náhodou a za naproste kurióznych okolností dievčinu Terezu, krásnu, živelnú a veľmi svojráznu.. Títo dvaja sa do sebe zamilujú a prežívajú nádherné dobrodružstvo zbližovania, stretávania, spoznávania, až zistia, že jeden bez druhého nemôžu existovať.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM