Monika Hanigovská Rôzne

Trnavčania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia

Ďalší týždeň je pred nami a i počas neho si môžete vyraziť na viaceré podujatia v Trnave. Vybrali sme z nich niekoľko, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia
Zdroj: TASR

Vianočný koncert

27. december, 21.00, Music a Cafe Trnava

Nemáte ešte vianočnej nálady dosť? Tak nechajte sa zlákať týmto koncertom, ktorý sa bude konať v našom meste. O hudobný zážitok sa postará Marco Pillo, Lucia Bugalová a Vanessa Šarközi. Lístky je potrebné si rezervovať vopred.

Kino: Manžel na hodinu

27. december, 17.30, Kino Hviezda, Trnava

Manžel na hodinu je pokračovaním úspešnej českej komédie z roku 2014 Hodinový manžel. Sleduje ďalšie osudy štvorice hráčov vodného póla z Nymburku, ktorí začali pracovať ako hodinoví manželia – Milana, Honzu, Jakuba a Kryštofa. Milanov (Bolek Polívka) vzťah k doktorke Eliške (Eva Holubová) sa sľubne vyvíja, a keď sa ju Milan konečne odhodlá požiadať o ruku, vyzerá to, že svadbe už nič nestojí v ceste. Teda okrej jednej „maličkosti“ – Milan je stále ženatý so Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, s ktorou sa pred rokmi akosi zabudol rozviesť. Okrem Milanových lapálií, je tu ešte jeden problém – návrat štvorice k hraniu vodného póla sa vôbec nedarí. Zostali už len traja – a to je akosi málo. Aby zachránili partiu a vytiahli kamaráta Jakuba (David Matásek) z depresií, sa Kryštof (Lukáš Latinák) rozhodne priviezť do bazéna akvabely a natrénovať s nimi vystúpenie. Honza (David Novotný) z Kryštofovho plánu veľmi nadšený nie je, ale s vidinou záchrany kamaráta (a možnosťou byť v prítomnosti krásnych akvabel) sa všetci pustia do prípravy vystúpenia s názvom „Hodinový manžel“.

Divadlo: Tri letušky v Paríži (Marc Camoletti)

28. december, 19:00, Divadla Jana Palarika (veľká sála)

Bernard je úspešný parížsky architekt, ktorý trávi čas striedavo s tromi snúbenicami – jedna je Američanka, druhá Ruska, tretia Nemka. A všetky tri sú letušky. Navzájom o sebe vôbec netušia. Bernard musí preto nepretržite sledovať letecké poriadky všetkých spoločností a jeho totálne vyčerpaná slúžka podľa príletov a odletov permanentne meniť jedálny lístok a chod domácnosti. Jedného dňa sa v Bernardovom byte neočakávane objaví jeho dávny priateľ Robert, ktorému s hrdosťou vysvetlí, ako hladko funguje jeho milenecký rozvrh. Netuší však, že o malú chvíľu sa celý bezchybne rozbehnutý systém začne rúcať, a na scéne sa neočakávane objavia všetky tri letušky, ktoré sa nikdy nemali stretnúť. Bernardovi neostáva iné ako požiadať o pomoc Roberta. Obaja tak roztočia kolotoč bláznivých situácií, ktoré majú zabrániť tomu najhoršiemu. A vtedy ešte len začne všetko lietať.

Silvester 2016

31. december, Trojičné námestie, Trnava

Aj posledný decembrový deň prinesie množstvo zážitkov. Od 16.30 hod. sa môžu deti tešiť na program „Rodinný Silvester“, od 17.30 hod. mesto pripravilo „Ohňostroj pre rodiny s deťmi“ . Na svoje si prídu aj milovníci hudby a dobrej párty. Od 22.30 hod. si môžete vychutnať silvestrovský koncert a od 23.30 – 02.00 hod. bude pre Trnavčanov pripravená diskotéka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM