Monika Hanigovská Rôzne

Trnavčania, výber pre vás: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť do konca zimy

Relaxovať nemusíte len doma. Vybrali sme pre vás päticu lákavých podujatí, ktorá sa uskutočnia v Trnave a to už v najbližších dňoch a týždňoch.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania, výber pre vás: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť do konca zimy
Zdroj: TASR

Hip hop párty

V Trnave sa chystá hip hop párty, na ktorej rozprúdi krv raper EGO. Akcia „EGO (Michal Straka) HIP HOP-ka vol. 2“ prinesie hudobnú, ale aj vizuálnu lahôdku. DjWhiteAss sa postará o tú správnu atmosféru a o parádny hip-hopový warm-up zasa tanečná skupina STYLEUNITS. Akcia štartuje už 27. januára o 21.00 hodine v Music a Cafe Trnava na Športovej. Vstupné je 10 eur.

Koncert známej kapely

Aj Horkýže Slíže sa chystajú rozprúdiť skvelú zábavu v našom meste. Už o pár dní a to konkrétne 28. januára sa môžu Trnavčania tešiť na noc napumpovanú nezameniteľnými hitmi tejto známej slovenskej kapely. Jej koncert môžete zažiť v City Clube na Šrobárovej ulici od 20.00 hodiny. Vstupné je 12 eur.

Niečo pre najmenších

Tešiť sa môžu aj naši najmenší obyvatelia. V kine Hviezda sa bude tancovať. Štúdio tanca a pohybu Alegria z Trnavy pripravilo tanečné predstavenie Luskáčik. Vstúpte do sveta kúziel a nechajte sa unášať na saniach zasneženou krajinou. Tancujte medzi snehovými vločkami, dokiaľ neprídete do Kráľovstva cukroviniek. Predstavenie sa uskutoční 28. januára o 13.00 hod. a 29. januára o 11.00 hod. Vstupné je 8 eur.

Smola a Hrušky

Kapela Smola a Hrušky vyráža na svoje doteraz najväčšie slovenské turné pod názvom 20 ROKOV TOUR, na ktorom predstaví nový album, novú šou a exkluzívny koncertný program. Turné sa koná pri príležitosti 20. výročia pôsobenia kapely na česko-slovenskej hudobnej scéne a odštartuje oslavy, ktoré budú pokračovať počas celého roka 2017. Akciu s názvom „Smola a Hrušky – 20 rokov Tour“ si budú môcť Trnavčania vychutnať už 17. februára o 20.00. Zažiť ju môžete v City Clube od 20.00 hodiny. Vstupné je 10 eur.

Pesničkovo-divadelná šou

A teraz opäť niečo pre deti. Produkcia Fíha tralala prinesie do nášho mesta novú pesničkovo-divadelnú šou pre najmenších divákov. V hodinovom programe s názvom „Fíha Tralala- rok“ škriatok Fíha so svojimi rozprávkovými kamarátmi prevedie najmenších divákov všetkými ročnými obdobiami. Zaspievate si najznámejšie detské hity a zatancujete si na najobľúbenejšie fíhovské pesničky, ktoré vznikli počas 5 rokov. V Kine Hviezda budú 1. marca od 17.00 hodiny znieť pesničky ako napríklad Bumbarasa, Bum Bác, Lúka, Idem kva kva kvám, Hop a skor a a mnoho ďalších. Vstupné je 11 eur.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM