Monika Hanigovská Kultúra Rôzne

Trnavská kapela Hudba z Marsu nahrala love song: V klipe si zahrali fanúšikovia

Trnavská skupina Hudba z Marsu uviedla nový videoklip o láske. Nakrúcal sa v stovežatej Prahe. Zahrala si v ňom dvojica fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská kapela Hudba z Marsu nahrala love song: V klipe si zahrali fanúšikovia
13
Galéria

Hudobná formácia Hudba z Marsu v týchto dňoch vydala nový love song „Poď so mnou“, ku ktorému súčasne natočila videoklip a to v rôznych pražských lokalitách. V klipe si zahrali samotní fanúšikovia tejto známej trnavskej kapely. Novinku a všetko okolo nej nám predstavil jeden z členov skupiny, spevák a gitarista Michal „Štofo“ Štofej.

Láskyplné video

Love song „Poď so mnou“ je nielen poctou k akejsi „čistej“ láske bez materiálnych statkov, ale zároveň je aj predzvesťou chystaného nového albumu. A je tu dobrá správa pre fanúšikov. Spomínaná doska totiž vyjde už čoskoro.

„Ide o úplne novú skladbu z pripravovaného albumu Sonda, ktorý vyjde 1. mája 2017. Keďže je pieseň o láske, natočili sme aj láskyplné video. Pieseň aj videoklip je o slobode tých, čo sa majú radi. Nepotrebujú peniaze, ani žiadne špeciálne atrakcie na to, aby boli šťastní. Stačí, že sa majú a patrí im celý svet,“ ozrejmil nám Štofej.

Ako Štofo ďalej prezradil, s dvomi sympatickými fanúšikmi, ktorí vystupujú v klipe, sa zoznámili minulý rok v lete na vlastnom koncerte v Cíferi. „A toto stretnutie sa zavŕšilo natočením najnovšieho videa. Dohodli sme sa, že spolu niečo natočíme. Teraz prišla vhodná príležitosť,“ vysvetlil.

Ako ďalej dodal, natáčanie bolo veselé, ale aj veľmi náročné, keďže nemali scenár. „Preto sme sa museli maximálne sústrediť a všetko vymýšľať za jazdy. Všetky scény sa odohrávajú v Prahe na miestach, ktoré vybrali hlavní protagonisti.“

Neočakávaný ohňostroj

„Mali sme šťastie, že sa nám podarilo zachytiť situácie, ktoré boli ako stvorené do klipu…Najsilnejším momentom celého natáčania a zároveň milým prekvapením pre všetkých bol ohňostroj, ktorý začal strieľať, práve keď sme natáčali kľúčovú scénu na nábreží Vltavy. Prišlo to ako požehnanie z neba. Ohňostroj väčší ako novoročný nám umocnil scénu a dodal romantickú pointu. To sú najkrajšie situácie v živote, keď sa človek nespolieha len na seba, nechá sa prekvapiť a s pokorou musí uznať, že sám by to lepšie nevymyslel,“ vyznal sa našej redakcii na záver Štofo.

Zdroj: YouTube.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM