Dominika Handzušová Krimi

Trnavskí policajti mali plné ruky práce: V našom okrese sa stali štyri dopravné nehody

Dopravní policajti boli v jeden deň privolaní na štyri dopravné nehody. Podľa polície ich však nezapríčinilo nepriaznivé počasie.

Ilustračný obrázok k článku Trnavskí policajti mali plné ruky práce: V našom okrese sa stali štyri dopravné nehody
Zdroj: Policajný zbor SR

O dopravnej nehode, ku ktorej došlo pred obcou Šelpice, sme vás informovali v tomto článku. „Pri čelnej zrážke na rovnom úseku cesty došlo k trom ťažkým zraneniam, a to vodičky (27) a spolujazdkyne (22) z auta Seat Ibiza z okresu Trnava a k ťažkému zraneniu spolujazdca (29) z dodávky Ford Transit. Vodič, ktorý pravdepodobne nehodu zavinil kvôli mikrospánku, utrpel ľahšie zranenia. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 14000 eur,“ opísala krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Ďalšia nehoda na Hlbokej

Ďalšiu nehodu riešili policajti na ulici Hlbokej v Trnave. Na priechode pre chodcov došlo o 11:30 hod. k zrážke medzi dvoma chodkyňami a osobným autom Citroen Berlingo. „Dievčiny (17 a 18) boli prevezené do trnavskej nemocnice, utrpeli predbežne ľahšie zranenia. Polícia podrobila Trnavčana (49) dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna,“ informovala Linkešová. Okolnosti a presné príčiny tejto nehody polícia naďalej zisťuje.

V poobedňajších hodinách boli policajti privolaní k nehode v Bučanoch. Tá mala napokon aj tragický koniec, keď matka vodičky podľahla zraneniam.

Opitý mladík prišiel o vodičák

Dopravnú nehodu s dvomi zranenými dokumentovali policajti aj krátko pred polnocou. Vodič (18) spôsobil dopravnú nehodu na Ulici Seredskej v Trnave, mestskej časti Modranka. „Vodič na aute Honda Civic išiel prirýchlo, zišiel mimo cestu a narazil do dreveného stĺpu. Vodič a spolujazdec (17) utrpeli ľahké zranenia,“ opísala hovorkyňa.

Policajti podľa jej slov namerali vodičovi po nehode 1,24 mg/l alkoholu v dychu, čo je 2,58 promile. „Mladý vodič je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obaja účastníci nehody boli prevezení do trnavskej nemocnice. Policajti zadržali vodičovi vodičský preukaz,“ uzavrela Linkešová.

V priloženej galérii si môžete pozrieť zábery z nehôd v Šelpiciach, v Trnave a v Bučanoch.

Deň na cestách plný nehôd
10
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM