Dominika Handzušová Samospráva Samospráva

Trnavský cyklistický výlet sa vracia do Smoleníc: Registrácia je spustená, počet účastníkov obmedzený!

Mesto Trnava aj tento rok organizuje cyklistickú jazdu. Trasa tentokrát povedie, tak ako pri nultom ročníku, na Smolenický zámok.

Ilustračný obrázok k článku Trnavský cyklistický výlet sa vracia do Smoleníc: Registrácia je spustená, počet účastníkov obmedzený!
Zdroj: TASR

Stovky milovníkov cyklistiky dokazujú veľký záujem Trnavčanov o tento šport. Aj tento rok sa môžu rozlúčiť s letom na bicykli a zároveň si na čerstvom vzduchu zlepšiť fyzickú kondíciu.

Na Smolenický zámok

Štart cyklistického výletu do Smoleníc sa uskutoční po prezentácii účastníkov, približne o 9:30 hod. z Trojičného námestia. Trasa povedie cez Štefánikovu a Šrobárovu, Horné Orešany až do Smoleníc a späť.

Celková dĺžka trasy je vyše 40 kilometrov. V cieli je pre výletníkov zabezpečený pitný režim a občerstvenie. Akcia sa v prípade silného vetra alebo dažďa neuskutoční.

Registrácia on-line

Vzhľadom na bezpečnosť účastníkov je počet obmedzený na 200. Záujemcovia sa môžu zaregistrovať do 2. septembra prostredníctvom on-line formulára. Po naplnení kapacity bude registrácia ukončená skôr.

Cyklojazdy sa budú môcť zúčastniť len osoby staršie ako 15 rokov. Absolútnou podmienkou účasti je cyklistická prilba a bicykel v dobrom technickom stave.

Mohlo by vás zaujímať:
Rozlúčte sa s letom aktívne: Na korčuliach a bicykloch po večernej Trnave
Klasická aj populárna hudba na hrade: Vypočujte si sláčikový koncert

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM