Dominika Handzušová Rôzne

Trnavu poznáme ako vlastnú dlaň: Čo však fakty o Hlohovci, trúfnete si?

Hlohovec. Mesto, kde určite máme kopec známych a radi sem občas zájdeme na nákupy či za kultúrou. Ako dobre ho však poznáte? Overiť si to môžete v našom kvíze o základných faktoch o Hlohovci. Stačí pár kliknutí a zistíte, ako na tom ste...

Ilustračný obrázok k článku Trnavu poznáme ako vlastnú dlaň: Čo však fakty o Hlohovci, trúfnete si?
Zdroj: Dnes24.sk

Len pred nedávnom sme spustili kvíz o notoricky známych faktoch o Trnave. Určite ho mnohí z vás zvládli. Skúste sa otestovať aj na Hlohovci. Otázky tiež nie sú ťažké.

Ku každej otázke máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Tak poďte do toho :)

Hrajte tu: Základné fakty, ktoré by ste o Hlohovci mohli vedieť

Otestujte sa aj v iných oblastiach! Overte si, či dobre poznáte obce v okolí Trnavy, Trojičné námestie, mestskú vežu, trnavský šport, významné osobnosti späté s našim regiónom, či letné atrakcie v Trnave a okolí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM