Monika Hanigovská Rôzne

Ukážte sa a zasúťažte si: Hľadá sa najkrajší balkón, predzáhradka aj zeleň

Hýri váš balkón, či okolie pod vašimi rukami krásnou zeleňou? Neváhajte a prihláste sa do mestskej súťaže. Na víťazov čaká finančná odmena.

Ilustračný obrázok k článku Ukážte sa a zasúťažte si: Hľadá sa najkrajší balkón, predzáhradka  aj zeleň
Zdroj: TASR

Komisia životného prostredia a prírodných hodnôt Mesta Trnava vypísala aj tento rok súťaž, v ktorej môžete predviesť svoje pestovateľské a aranžérske umenie. Odborná porota bude hľadať najkrajšie trnavské balkóny, predzahrádky a hodnotiť bude aj vertikálnu zeleň.

Ceny pre víťazov

Okrem titulu si víťazi odnesú aj finančnú odmenu. „Víťaz v súťaži o najkrajšiu kvetinovú výzdobu balkóna dostane 100 eur, druhý v poradí 70 eur a tretie miesto je ocenené sumou 40 eur. Autor najkrajšie upravenej predzáhradky získa sumu 150 eur, druhé miesto bude odmenené sumou 100 eur a tretí v poradí dostane 80 eur," informuje mesto na svojom webe. Za najkrajšiu vertikálnu zeleň čaká súťažiaceho odmena vo výške 120 eur.

Súťažné návrhy treba podávať do 10. októbra 2018.

Treba zaslať fotografie a to podľa zvolenej kategórie (balkóna, predzáhradky, múra či plota, pergoly alebo altánku s popínavou zeleňou) s menom, adresou a číslom telefónu súťažiaceho.

Prihlášku do súťaže je možné odovzdať priamo v podateľni mestského úradu alebo zaslať na adresu Mestský úrad v Trnave, odbor stavebný a životného prostredia, Trhová 3, 917 71.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM