Dominika Handzušová Futbal

Unikátny projekt pre fanúšikov: Dresy Spartaka budú zdobiť ich fotky

FC Spartak a My Spot predstavili unikátny projekt určený pre fanúšikov. Svoje fotografie budú môcť umiestňovať do čísel na dresoch, ktoré budú nosiť hráči na zápasy Fortuna Ligy.

Ilustračný obrázok k článku Unikátny projekt pre fanúšikov: Dresy Spartaka budú zdobiť ich fotky
Zdroj: TASR

Myšlienku zastrešuje spoločnosť My Spot Football, s ktorou Spartak nadviazal spoluprácu. Po prvý raz nastúpia hráči v týchto dresoch v septembri proti francúzskemu Olympique Marseille.

Nosiť fanúšikov na drese

„Ponúkame fanúšikom možnosť byť súčasťou tímu. Priaznivci sa môžu stať svojou tvárou súčasťou dresu. Podporia hráčov, sú s nimi akoby aj počas zápasu na ihrisku a klub má z toho zároveň finančný profit,“ predstavil myšlienku projektu zástupca spoločnosti Loizos Louvaris.

„Pre mňa bude radosť nosiť tváre kamarátov a fanúšikov na svojom drese,“ ocenil na tlačovej konferencii nápad aj futbalista Martin Mikovič.

Ako to funguje?

„Záujemca o kúpu podobizne na hráčovom čísle si na adrese vyberie svoj tím, zvolí číslo, na ktorom chce mať svoju tvár, vyberie si miesto na čísle, kde chce fotku umiestniť, pridá do systému vlastné foto, uskutoční platbu a následne dostane potvrdenie o úspešnej transakci,“ uviedol pre Lukáš Grinaj, ktorý sa stal koordinátorom projektu.

Cena sa začína na 10 eurách a závisí od toho, koľko hráčov má číslo na svojom drese. Ak si napríklad fanúšik vyberie, že chce mať svoju fotografiu na čísle 5, bude jeho tvár na dresoch troch hráčov. Zaplatí tak za dresy 5 (Grabež), 15 (Nikolić) a 25 (Sabo).

„Snažili sme sa ceny nastaviť tak, aby si to mohli dovoliť všetci fanúšikovia. Zároveň si myslíme, že ide o pekný darček, ktorý sa dá venovať k narodeninám či meninám,“ dodal marketingový manažér Marián Černý.

priloženej galérii si môžete pozrieť, ako približne budú dresy s fotkami v číslach vyzerať.

Zdroj: FC Spartak Trnava

Čísla nových dresov Spartaka budú zdobiť fotky fanúšikov
9
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM