Monika Hanigovská Rôzne

Urobte si rýchly prehľad: Správy, ktoré Trnavčanov cez týždeň zaujali najviac

Nestíhali ste sledovať počas týždňa spravodajské dianie? Prinášame vám prehľad správ, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si rýchly prehľad: Správy, ktoré Trnavčanov cez týždeň zaujali najviac
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Úspešná trnavská návrhárka

Trnavčanka Blažena Ostrovská sa venuje módnemu návrhárstvu. Získala ocenenie na Bratislavských módnych dňoch v roku 2013 a v septembri 2014 sa zúčastnila podujatia New York Fashion Week. Predstavila tam kolekciu inšpirovanú Milanom Rastislavom Štefánikom. Vyspovedali sme ju

Cykloveža

V Trnave vyrastie cykloveža, ktorá bude prvá svojho druhu na Slovensku. Súčasne je len tretím takýmto projektom v Európe. Ako bude vyzerať?

6 tipov od trnavského kaderníka

Letné mesiace plné hrejivých slnečných lúčov sú na konci. Okrem pekných dovolenkových spomienok sa vedia pripomenúť aj naše vlasy. Tie si po lete zaslúžia našu pozornosť. Trnavský kaderník Matej Hrebíček nám prezradil, čo radí pre správne zregenerovanie vlasov po letných mesiacoch. Pozrite si jeho 6 tipov.

Študentom požičiavajú bicykle

V Trnave úspešne realizujú zaujímavý projekt. Občianske združenie ponúka prenájom bicyklov pre študentov k rýchlemu a efektívnemu pohybu po meste. Za všetkým je študentský projekt KOLOKOLO, ktorý vstupuje v Trnave úspešne už do piatej sezóny.

Veľkolepé slávnosti v Leopoldove

Vo veľkom štýle bude prebiehať slávnosť pomenovania brán a bášt pevnosti v Leopoldove. Nebudú chýbať šermiari, delostrelci i cisárov vojenský sprievod. V Leopoldove sa chystá veľká slávnosť. S 350-ročným oneskorením chcú tam napraviť, čo stavitelia známej pevnosti neurobili. Každá z brán a bášt opevnenia dostane svoje pomenovanie. Pozrite sa

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM