Rastislav Búgel Krimi

Úspešný záťah policajtov: Pri predaji drog prekvapili mladých Trnavčanov

Veľká policajná akcia. Policajti využili moment prekvapenie a pri predaji drog zadržali sedem ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný záťah policajtov: Pri predaji drog prekvapili mladých Trnavčanov
Zdroj: TASR

“Vopred naplánovaný zásah prekvapil Trnavčanov v pondelok (14.3.) poobede na Ulici Zelenečskej v Trnave. Niekoľko policajných hliadok zabezpečilo miestne parkovisko pred trnavským hotelom a policajti vykonali súčasne prehliadku podozrivých osôb a troch vozidiel Alfa Romeo, VW Passat a Opel Vectra,“ informuje Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Policajti zakončili akciu úspechom. “Pri osobných prehliadkach policajti našli a zaistili v plastových striekačkách a vrecúšku pervitín a heroín. Drogy predávala 24 ročná žena z okr. Trnava pred hotelom pravidelne a to priamo z vozidla cez zadné okno. Pri jej distribúcii jej pomáhal za odplatu ako vodič 18-ročný mladý muž z Trnavy. Obaja sa k predaju drog pred vyšetrovateľom priznali a z drogovej trestnej činnosti ich usvedčili aj samotní konzumenti,“ informuje trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

V prípade už padli aj obvinenia. “Vyšetrovateľ obvinil 24-ročnú Luciu a 18-ročného Michala zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov , ich držania a obchodovania s nimi a spracoval návrh na ich väzobné stíhanie. Polícia stíha ako obvineného aj 57-ročného Trnavčana, ktorý si krátko pred tým zakúpil od Lucie drogy. Pri sebe mal 4 jednorazové dávky pervitínu. V zmysle zákona hrozí za predaj drog trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov. Mužovi, ktorý si drogy zakúpil, hrozí strata slobody až na 5 rokov,“ informuje Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM