Erik Bojničan Rôzne

Úžasná cesta: Na bicykloch z dediny pri Trnave až k Čiernemu moru, FOTO

Mladíci z nášho regiónu majú za sebou neobyčajný zážitok. Na bicykloch zn. Liberta sa dostali až k Čiernemu moru. Svetlo sveta uzrie film z tejto cesty.

Ilustračný obrázok k článku Úžasná cesta: Na bicykloch z dediny pri Trnave až k Čiernemu moru, FOTO
85
Galéria
Zdroj: Liberta tour

Pätica mladých ľudí z nášho regiónu si vybrala za cieľ svojej dovolenky Čierne more. Na tom by nebolo nič neobvyklé. No ako dopravné prostriedky si zvolili bicykle značky Liberta. Od miesta ich štartu z dediny Červeník ich čakalo viac ako 1 450 kilometrov.

Na 19-dňovej dobrodružnej ceste cez Maďarsko, Rumunsko, Moldavsko a Ukrajinu, ktorú absolvovali minulé leto ich čakalo mnoho zážitkov. Museli sa vyrovnať s množstvom nepredvídateľných okolností od defektov pneumatík cez poruchu sprievodného vozidla až po problémy na hraniciach. Do vytúženého cieľa sa im však napokon podarilo doraziť. O tejto úžasnej ceste sa rozhodli nakrútiť film, ktorý už čoskoro uzrie svetlo sveta.

Zdroj: Facebook

Premiéra filmu s názvom „Na Liberte k Čiernemu moru“ je na programe v sobotu 8. apríla v trnavskom kine Hviezda o 19:30. „Diváci si môžu prísť vychutnať jedinečnú premiéru letného filmu, ktorého scenár napísal sám život. Zaujímavosťou možno je, že ani jeden záber vo filme, ak tak odvážne môžeme to naše dielo nazvať, nie je hraný. Všetko je na prvú klapku, tak ako sa to naozaj stalo,“ povedali cestovatelia.

„Divák si bude môcť vychutnať atmosféru letného projektu, ako sme sa Libertami snažili dostať zo Slovenska k Čiernemu moru. Film má 41 minút, je bez reklám a dokonca, aj keď to bolo pri strihu náročné, nenachádza sa v ňom žiadny explicitný obsah!“ dodali mladíci. O kameru a strih sa postaral Martin Hesko, priamo jeden z členov dobrodružnej partie.

Zábery z cesty od Červeníka až po Čierne more si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

FOTO: Parádna púť mladíkov. Z nášho regiónu na dvoch kolesách k Čiernemu moru
85
Galéria
Zdroj: Liberta tour

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM