Tlačové správy

Užite si zimnú dovolenku bez obáv o krádež vášho auta

Zima, to je aj čas snehu, praskajúceho dreva v krbe a lyžovačiek. Ak teda nechcete namiesto správneho umiestnenia lyží na streche a rezervácie toho naj hotela riešiť to, ako sa do hôr dostanete, porozmýšľať by ste mali nad zabezpečovacím systémom.

Ilustračný obrázok k článku Užite si zimnú dovolenku bez obáv o krádež vášho auta
4
Galéria
Zdroj: Autoalarm Vamos

Aj keď počty kradnutých áut každoročne klesajú, toto číslo je stále vysoké. V roku 2016 bolo na Slovensku ukradnutých zhruba 2300 áut, čo je 6 áut denne.

Zlodeji to skúšajú všetkými možnými spôsobmi. Dostupné metódy zabezpečenia vozidiel sú pre nich už hračkou – zámky jednoducho odomknú, elektronické zabezpečenie obídu a nad pákou blokujúcou volant sa už len pousmejú.

Nedajte zlodejom šancu

Zabezpečenie auta VAM systémom vám garantuje, že vaše vozidlo zostane tam, kde ste ho naposledy zaparkovali a vy tak namiesto oddychu na lyžovačke nebudete musieť stráviť voľné dni návštevou poisťovní či si na poslednú chvíľu požičiavať auto z požičovne.

Systém VAM totiž vaše vozidlo dokonale ochráni pred každým spôsobom krádeže – použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu, čítačky kódov či diaľkových ovládaní, výmenou spínacej skrinky alebo riadiacej jednotky, ale aj pred použitím duplikátu kľúča.

Málokto nám to síce uverí, ale za celé obdobie 15 rokov, počas ktorých sa venujeme vývoju a montáži zabezpečovacích systémov, neukradli ani jedno auto, v ktorom by bol namontovaný náš systém. Samozrejme, boli rôzne zásahy a poškodenia, či už v motorovej časti, riadiacej jednotke, alebo prístrojovej doske, ale k samotnému odcudzeniu vozidla neprišlo,“ približuje špecialista na zabezpečenie a majiteľ spoločnosti VAM system Richard Vámoš.

Systém, s ktorým zabezpečíte všetky vozidlá

VAM systémom zabezpečíte svoje Audi, Mercedes, ale aj Peugeot, keďže je ho možné namontovať do všetkých typov továrensky vyrábaných áut. „V súčasnosti ho montujeme do cca 3000 modelov áut, od jednoduchých až po super luxusné športové autá. Obmedzenia máme jedine u vozidiel vyrábaných pred rokom 2000 či veteránov, kde je elektronický systém nedostatočný,“ dopĺňa Richard Vámoš.

Certifikovaný výrobok

Spoločnosť VAM system má certifikát kvality od renomovanej nemeckej skúšobne TÜV SÜD, keďže bol vyvíjaný po dobu niekoľkých rokov tak, aby bol naozaj neprekonateľný.

Nová pobočka blízko Trnavy

Zabezpečovací systém VAM vám od jesene minulého roka namontujú už aj na pobočke v Nitre. Po prevádzke v Bratislave a Kalnej nad Hronom ide už o tretiu pobočku na Slovensku.

Viac o tom, ako unikátny zabezpečovací systém VAM funguje, si môžete prečítať na: www.autoalarm-vamos.sk alebo sa informujte na čísle 0902 846 888.

Zdroj: Autoalarm Vamos
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM