Dominika Handzušová Kultúra

V Hviezde pôjdu Žarty bokom: Na týchto komikov sa môžete tešiť

Obľúbená stand-up comedy show Žarty bokom sa vracia. Ostrieľané tváre amatérskych komikov, aj jeden nováčik, vás čakajú v stredu v Hviezde.

Ilustračný obrázok k článku V Hviezde pôjdu Žarty bokom: Na týchto komikov sa môžete tešiť
Zdroj: YouTube.com

Originálne komediálne umenie a talent účinkujúcich, ktorým odvaha nechýba, si môžu diváci vychutnať v stredu 26. novembra o 19:30 hod. Vďaka veľkému záujmu z minulých vydaní sa publikum môže rovnako tešiť aj na pohodlie Kina Hviezda, kde sa stand-up comedy show skutoční.

„Na pódiu predvedú svoj vtip a nápad ostrieľané tváre amatérskych komikov z predchádzajúcich vydaní Žarty bokom – Miro Ardon, Antonios Vlachou, Daniel Čistý, Miloš Bacigál, Michal Vítek, no privítame aj nováčika Mareka Kramaru. Atmosférou večera bude tradične sprevádzať spevák a gitarista Peter Letovanec,“ informovala Eva Kukurová z OZ Publikum.sk, ktoré stand-up comedy show organizuje.

Podujatie vytvára priestor pre talentovaných mladých komikov, ktorí si môžu počas tohto večera vyskúšať svoje schopnosti naostro. Navyše ide vždy o dobrú zábavu, tak neváhajte a príďte sa zabaviť a svojím smiechom a potleskom podporiť mladé talenty. Vstupné na celý večer sú 2 eurá.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM