Krimi

V Trnavskom okrese sa stalo ďalšie smutné nešťastie: Nehoda si vyžiadala život muža

V okrese Trnava sa stalo ďalšie smutné nešťastie. Polícia informovala, že došlo k nehode, ktorá si vyžiadala život muža.

Ilustračný obrázok k článku V Trnavskom okrese sa stalo ďalšie smutné nešťastie: Nehoda si vyžiadala život muža
3
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová v utorok o zhruba pol štvrtej poobede informovala, že dopravná polícia zasahuje pri vážnej dopravnej nehode v obci Buková (okres Trnava).

„Podľa prvotných informácií došlo k nehode po predchádzaní bagra. 49-ročná žena viedla auta Daewoo Espero smerom od Trstína na Bukovú, po predchádzaní sa stihla zaradiť späť do svojho jazdného pruhu. Vzápätí vodič, ktorý bol v protismere na aute Renault Laguna zareagoval na situáciu a začal pravdepodobne prudko brzdiť. Náhlym manévrom vynieslo Renault do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s Daewoom,“ uviedla Linkešová.

Tá zároveň dodala, že po nehode zostali v aute Daewoo zakliesnené tri osoby, dve ženy a jeden muž. „82-ročný spolujazdec zraneniam na mieste nehody podľahol. 75-ročnú spolujazdkyňu transportovali záchranári s ťažkými zraneniami letecky do nemocnice. Okrem toho sa ďalšie tri osoby zranili ľahko. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia na mieste naďalej zisťuje,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť prvé fotky z miesta nešťastia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

V okrese Trnava došlo k ďalšiemu nešťastiu: Prvé FOTKY z miesta!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM