Tlačové správy

Vaše auto zlodeji neukradnú: zabezpečenie VAM vám namontujú už aj na pobočke blízko Trnavy

O krádežiach áut viete, ale stále si myslíte, že na vaše auto nepríde? Keď ho však jedného dňa pred domom nenájdete, bude neskoro myslieť na to, čo ste mohli urobiť, a neurobili.

Ilustračný obrázok k článku Vaše auto zlodeji neukradnú: zabezpečenie VAM vám namontujú už aj na pobočke blízko Trnavy
5
Galéria
Zdroj: Autoalarm Vamos

Možnosti ochrany vášho auta pred krádežou

Áno, máte niekoľko možností, ako ochrániť vaše auto. Môžete napríklad vsadiť na poistku proti krádeži vozidla, a čakať pol roka na vyplatenie peňazí, ak vám vaše vozidlo ukradnú. Za zostatkovú hodnotu, ktorú vám poisťovňa vyplatí, si však nové auto v podobnej výbave kúpite len ťažko. Nepomôže vám ani ľahko prekonateľné čisto mechanické zabezpečenie či štandardná výbava od výrobcu, ktorá sa dá jednoducho obísť čítačkami či skenermi.

Aká je teda najlepšia možnosť, ako si spoľahlivo ochrániť auto pred krádežou?

Hovorí sa, že vám neukradnú len to, čo nemáte. Pri autách to tak celkom neplatí. Pokiaľ máte totiž VAM systém, môžete pokojne prespať celé noci.

Ako je to možné alebo ako VAM systém funguje?

  • VAM systém je 6-cestné elektromechanické zabezpečenie, ktoré dokonale ochráni vaše vozidlo pred každým možným spôsobom krádeže. Vaše vozidlo tak bude v bezpečí pred:
  • použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použitím čítačky kódov či diaľkových ovládaní,
  • výmene spínacej skrinky,
  • výmene riadiacej jednotky motora,
  • výmene palubnej dosky,
  • použitím duplikátu kľúča.

Je VAM systém naozaj spoľahlivý?

Ide o doteraz neprekonaný systém pre zlodejov. Štatistiky hovoria sami za seba: VAM systém je v súčasnosti namontovaný vo viac ako 6000 vozidlách. Zlodeji si robili zálusk na 500 z nich, ukradnúť sa im však nepodarilo ani jedno.

Čo s možnou krádežou pneumatík či možnosťou naloženia celého vozidla?

Proti naloženiu vozidla či krádeži pneumatík vám pomôže doplnkové zabezpečenie VAM ODŤAH, ktorý ho pred týmito praktikami zlodejov ochráni. Ak by ste chceli ochrániť navyše aj interiér vozidla či kabínovú časť, vyberte si doplnkové zabezpečenie VAM AKUSTIK.

Nová pobočka blízko Trnavy

Na jeseň minulého roka spoločnosť VAM system otvorila pobočku aj v Nitre. Ide o tretiu pobočku na Slovensku – zvyšné dve sa nachádzajú v Bratislave a Kalnej nad Hronom.

AKCIA: Do konca februára môžete mať zabezpečenie VAM R1 za špeciálnu cenu – VAM systém do vybraných modelov áut vám na pobočke v Nitre namontujú len za 290 € bez DPH. S akoukoľvek otázkou môžete zavolať na číslo 0902 846 888 alebo napísať mail na info@vamsecurity.com.

Všetko, čo by ste o VAM systéme chceli vedieť, nájdete tiež na stránke www.autoalarm-vamos.sk alebo nám zavolajte na 0902 846 888.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Autoalarm Vamos
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM