Aktualizované Krimi

Info od polície: Pátracia akcia v Hlohovci je už ukončená

Nové informácie od mužov zákona. Polícia informovala, že pátracia akcia v Hlohovci je ukončená. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Info od polície: Pátracia akcia v Hlohovci je už ukončená
15
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Muži zákona dnes počas dňa najskôr informovali, že na základe oznámenia, ktoré prijali včera (23.3.) vo večerných hodinách, vykonávajú pátraciu akciu v Hlohovci, v časti Peter.

Krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová uviedla, že polícia hneď po oznámení (ešte včera) zahájila pátranie po vodnom toku a brehoch rieky Váh v katastrálnom území mesta Hlohovec a ráno polícia v pátraní pokračovala aj za súčinnosti vrtuľníka MV SR a iných záchranných zložiek.

Polícia sa v piatok popoludní obrátila na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri zistení totožnosti muža, ktorý sa podľa slov mužov zákona včera nachádzal pri rieke Váh v Hlohovci. Vo večerných hodinách však policajti informovali, že napokon sa zistilo, že k žiadnemu protiprávnemu konaniu nedošlo a pátranie je teda ukončené.

„Polícia vďaka medializovaným informáciám vypátrala muža, ktorý sa včera nachádzal pri rieke Váh v Hlohovci. Prešetrenim sme zistili, že k žiadnemu protiprávnemu konaniu nedošlo. Toto sme preverili aj prostredníctvom ďalšej osoby, ktorá v tom čase bola s ním. Polícia na základe týchto skutočností pátranie v Hlohovci ukončila,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Veľká pátracia akcia v Hlohovci: Pozrite si to na FOTKÁCH
15
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM