Aktualizované Erik Bojničan Krimi

Veľké pátranie pokračuje: Väzňa z Leopoldova stále nedostali. Čo prezradili policajti?

Stále ho nedostali! Veľké pátranie po väzňovi pokračuje už vyše 24 hodín. Muži zákona hľadajú odsúdeného Ľubomíra (24), ktorý podľa slov polície ušiel vo štvrtok ráno počas väzenských prác.

Ilustračný obrázok k článku Veľké pátranie pokračuje: Väzňa z Leopoldova stále nedostali. Čo prezradili policajti?
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako sme vás už informovali, vo štvrtok bolo vyhlásenie pátranie po väzňovi z Leopoldova. Ľubomír Behan (24) podľa polície ušiel počas väzenských prác.

Policajti včera ráno rozbehli pátranie. Do akcie vyrazili desiatky mužov zákona, psovodi a nasadený bol aj vrtuľník. No Ľubomíra sa ani tak doteraz nepodarilo nájsť. Ako nášmu portálu v piatok doobeda prezradila polícia, pátranie po odsúdenom naďalej pokračuje a to nielen v najbližších okresoch okolo väznice.

„Do pátracej akcie sú od štvrtka zapojení policajti v rámci celého Slovenska a schengenského priestoru. Počas noci polícia naďalej preverovala všetky informácie získané po operatívnej línii a reagovali sme aj na všetky podnety od občanov. Pokiaľ majú pre nás akúkoľvek informáciu, polícia ju preverí,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, podľa ktorej pátracia akcia bude pokračovať aj počas piatka a to na vytypovaných miestach.

Prečítajte si tiež: V akcii sú desiatky policajtov, psovodi aj vrtuľník: Policajti hľadajú väzňa na úteku!

Polícia upozorňuje, že hľadaný väzeň bol trestaný za lúpež, čo je násilný trestný čin. „Keďže už bol odsúdený, nemusí mať zábrany a mali by k nemu občania preto pristupovať s čo najväčším zreteľom. Každý kontakt s ním treba oznámiť policajtom,“ uviedla Linkešová.

Ľubomír Behan je asi 178 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke vlasy vo farbe špinavý blond. Má modré oči. Po celom tele, na nohách a rukách má výrazné tetovanie. Jeho fotku si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Dnes 24/tasr

Patranie - leopoldov
8
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM