Monika Hanigovská Rôzne

VIDEO, ktoré zohreje každého Trnavčana: Mesto z výšky skrášľujú slnečné lúče

Počasie je stále chladné. Napriek tomu, sa môžeme zohriať „vyletnenou“ Trnavou. Pozrite si mesto vo videu. Z vtáčej perspektívy vyniká krásne centrum aj okolie.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, ktoré zohreje každého Trnavčana: Mesto z výšky skrášľujú slnečné lúče
20
Galéria
Zdroj: youtube

Zima nie a nie odísť. Chlad, studený vietor, či sneh, ktorý sa roztopí, aby sa o čosi neskôr pripomenul v tenšej alebo hrubšej snehovej prikrývke. Aj tak to vyzerá momentálne v Malom Ríme. Niektorí z nás, už určite myslia na teplejšie počasie.

Pozrite si video, ktoré zohreje azda na chvíľku každého Trnavčana alebo návštevníka mesta. Zachytáva mesto z peknej výšky. Video sníma Trojičné námestie, Štefánikovu, Divadelnú, Hviezdoslavovu a Hornopotočnú ulicu, pešiu zónu ale napríklad aj dominanty mesta, či iné známe objekty. Všetko pod mäkkými slnečnými lúčmi. Video si môžete vychutnať na konci článku.

V časovom úseku 1 minúta a 35 sek., si môžete pozrieť aj výhľad na mestskú vežu, azda v najkolmejšom uhle vôbec. Video sníma trnavskú dominantu priamo nad vrcholom pozlátenej sochy Panny Márie – Immaculaty.

Súčasne z výšky zachytáva aj čiastočnú premenu centra. Všimnúť si môžeme prebiehajúcu rekonštrukciu Hviezdoslavovej, či napríklad obnovu na meštianskom dome.

Zdroj: YouTube.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM