Tlačové správy

VIDEO: VAM systém otvoril novú pobočku v Nitre

O zabezpečovacom systéme VAM ste isto už počuli. Ide o jeden z najdômyselnejších zabezpečovacích systémov áut. Jeho neprekonateľnosť zaručuje aj fakt, že z 500 vozidiel, ktoré sa zlodeji pokúsili ukradnúť, sa im to nepodarilo ani v jednom prípade.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: VAM systém otvoril novú pobočku v Nitre
5
Galéria
Zdroj: PR

Ako VAM systém funguje?

VAM systém je založený na elektromechanickom princípe. Vaše auto tak bude dokonale chránené pred každým spôsobom krádeže – použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu, čítačky kódov či diaľkových ovládaní, výmenou spínacej skrinky alebo riadiacej jednotky, ale aj pred použitím duplikátu kľúča.

Nová pobočka v Nitre

Po prevádzke v Bratislave, Prahe a Kalnej nad Hronom sa spoločnosť VAM system rozhodla od októbra 2017 otvoriť pobočku aj v Nitre. Ak to však na západ Slovenska máte ďaleko, technici z VAM system za vami v rámci Slovenska radi prídu a namontujú vám zabezpečovací systém priamo vo vašej garáži.

Garantovaný zabezpečovací systém

Certifikovaný VAM systém bol vyvíjaný niekoľko rokov tak, aby toto zabezpečenie bolo naozaj nepriestrelné. Spoločnosť disponuje aj certifikátom kvality od renomovanej nemeckej skúšobne TÜV SÜD.

Viac dôvodov, prečo si dať vášho štvorkolesového tátoša zabezpečiť jedinečným VAM systémom, nájdete na webe: www.autoalarm-vamos.sk, alebo nás kontaktujete na čísle 0902 846 888.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM