Monika Hanigovská Rôzne

Víkend sa opäť ohlásil: Na takéto podujatia si môžete v Trnave skočiť

Víkend je opäť tu. Zažite zábavu v Trnave. Pozrite sa, kde všade sa vám dvere otvoria.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa opäť ohlásil: Na takéto podujatia si môžete v Trnave skočiť
Zdroj: TASR

The Great Gatsby party

10. marca od 19.00 do 02.00 hod., Čajka, Halenárska, Trnava

Jay Gatsby bol známy párty akciami, na ktoré schádzala celá vtedajšia smotánka New Yorku. Zažite atmosféru rokov minulých. Ako avizujú organizátori akcie, nebudú chýbať dobové drinky a tancovačka vo swingovom rytme. Pripravte sa na dresscode rokov 1920 až 1930. Dámy a páni v dobovom oblečení dostanú drink na účet. Dámy (parochne alebo dobový účes) páni (klobúk).

Winchester: Sídlo démonov

10. marca o 21.30 hod., Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

Chcete a báť? Počas soboty si môžete skočiť aj na horor. Ten je inšpirovaný skutočnými udalosťami v najstrašidel­nejšom dome v histórii. Tajomné, mysteriózne, najstrašidelnejšie, a zároveň reálne – také je sídlo Winchester- postavené na hranici pozemského života a samotného pekla, kde sa duchovia a démoni objavujú už viac ako 150 rokov.

V Malom Berlíne

11. marca od 17.00 do 21. hod., Malý Berlín, Štefánikova, Trna­va

V Malom Berlíne si budete môcť vychutnať nový triler s Joaquinom Phoenixom s názvom Nikdy si tu nebol a v ponuke bude aj horor nominovaný na Oscara s názvom Uteč. Pričom triler odštartuje o 17.00 hod. a mrazivý horor o 19.00 hod.

Talkshow /pred oponou/

10. marca o 19.00 hod., Divadla Jana Palarika v Trnave

Chcete zažiť skutočnú talkshow? Máte možnosť! Divadelná talkshow v Trnave prevedie návštevníkov o novinkách zo zákulisia. Moderátor Michal Jánoš privíta dvoch výnimočných hostí – scénografa a umeleckého šéfa DJP Jána Zavarského a herca Petra Trníka, ktorý hviezdi vo vašich obľúbených komédiách (Tri letušky v Paríži, Sluha dvoch pánov). Nebude chýbať divadelná kapela (Juraj Bielik, Tomáš Vravník, Martin Križan, Silvia Holečková), súťaž o vstupenky na najnovšie predstavenia a hlavne veľa zábavy

Milan Lieskovský & DJ Stanley

10. marca od 22.00 do 04.00 hod., MONKEY CLUB, Radlinského, Trna­va

Radi sa bavíte? Vybehnite si na dávku z elektronickej tanečnej hudby. Milan Lieskovský & Dj Stanley to v Trnave odpália počas horúcej sobotnej noci.

Tlmočník

11. marca o 16.00 hod., Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

Svojrázne roadmovie o dvoch pánoch, ktorí cestujú krížom cez Slovensko, aby spoznali pravdu o vlastnej minulosti. Obaja hlavní hrdinovia sa počas cesty dostávajú do bizarných situácií, stretávajú rozmanitých ľudí a postupne si skladajú mozaikovitý obraz strednej Európy, ktorá sa navonok mení, ale niekde v hĺbke ukrýva stále nevyriešené konflikty. Vďaka poznaniu života toho druhého, začínajú chápať vlastné činy a nanovo si definujú vlastnú identitu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM