Monika Hanigovská Rôzne

Víkend si môžete spríjemniť aj na rôznych podujatiach: Trnavčania, tipy pre vás

Čo si počať cez víkend? Spríjemniť si ho môžete aj na rôznych akciách, ktoré sa uskutočnia v Trnave. Prinášame vám hneď niekoľko tipov...

Ilustračný obrázok k článku Víkend si môžete spríjemniť aj na rôznych podujatiach: Trnavčania, tipy pre vás
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

INE KAFE v našom meste

25. marca od 20.00, CITY CLUB Trnava, Šrobárova

V sobotný večer sa môžete zabaviť na koncerte známej kapely. Do nášho mesta totiž zavíta skupina Ine Kafe. Nechajte sa zlákať touto pop punkovou formáciou.

Divadlo: Ach tie ženy, ach tí muži

25. marca o 19.00, Divadlo Jána Palárika, Trojičné námestie 2

Prežiť zaujímavý sobotný večer môžete aj v trnavskom divadle. Jedna noc, jeden deň, jeden dom a dva manželské páry. Kolotoč kongeniálnych komických kotrmelcov z pera najlepšieho svetového komediografa Georgesa Feydeaua, môžete zažiť aj v našom meste. A to v divadelnej inscenácií s názvom Ach tie ženy, ach tí muži. Čo sa môže stať, ak má poslanec prijať vo svojom byte významného starostu, avšak jeho manželka sa po dome rada pohybuje výhradne v negližé? Čo urobí ctihodná dáma, keď sa dozvie, že jej matka odišla na druhý svet a jej rešpektovaný manžel príde domov podgurážený v kostýme Ľudovíta XIV.? Scény z manželského života by bol prislabý titulok pre šťavnatú katastrofu, ktorú Geroges Feydeau, majster komickej zápletky, rozpúta v jednom parížskom dome za 48 hodín. Lepšie príbehy nepíše ani život sám!

Tančiareň pre seniorov

26. marca od 16. do 20.00, v Trnavskom dvore, Zelenečská 16

Mesto Trnava pozýva všetkých skôr narodených „tancuchtivých“ Trnavčanov do tančiarne pre seniorov. Ako informuje organizátor akcie, okrem tancovačky, si môžu posedieť pri dobrej hudbe, stretnúť rovesníkov a príjemne vyplniť voľný čas. Do tanca bude hrať Duo Expres. Vstup je voľný, kapacita priestoru postačí pre 100 návštevníkov.

Masaryk

26. marca o 17.30, Kino Hviezda, Paulínska 1

Kto má rád kinematografiu, pozrieť si môže napríklad historický film Masaryk. Prežil život bohéma, miloval ženy, hudbu, veľké gestá i veľké zápasy. Vo vnútri jeho srdca a duše bojovala nespútanosť extravagantného umelca s morálkou a povinnosťou úradníka a diplomata. Smrť Jana Masaryka je dodnes zahalená tajomstvom. Teraz máte možnosť nazrieť do jeho života.

Trnavská hudobná jar

26. marca o 18.00, v Zrkadlovej sieni Divadla Jána Palárika, Trnava

Mesto Trnava v spolupráci s Bachovou spoločnosťou pripravilo už 49. ročník festivalu klasickej hudby s názvom Trnavská hudobná jar. Festival sa uskutoční v rozpätí od 26. marca do 21. mája 2017. Šesť koncertov festivalu zaznie v podaní rôznych hudobných zoskupení. Koncerty komornej hudby si budú môcť poslucháči vypočuť v Zrkadlovej sieni Divadla Jána Palárika. Na prvom koncerte si budú môcť poslucháči vychutnať diela mnohých uznávaných umelcov. Diela od F. Chopina, F. Liszta, F. Schuberta, R. Schumanna, S. V. ale aj Rachmaninova sa budú niesť v Zrkadlovej sieni.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM