Monika Hanigovská Rôzne

Víkend v Trnave a okolí? 5 podujatí, ktoré odporúčame zažiť

Máte už víkendové plány? Pomôcť s nimi vám môže náš prehľad. Nájdete v ňom 5 akcií, ktoré sú v pláne v Trnave či okolí a ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Trnave a okolí? 5 podujatí, ktoré odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

Koncert: Richard Müller – To najlepšie tour 2016

Sobota, 22. októbra, o 19.00, Kino Hviezda v Trnave

Intimita, šansón, komorné prostredie a nádherné aranžmány – takto by sa dal v skratke charakterizovať program Richarda Müllera, ktorý môžete zažiť na koncertoch v rámci tohtoročného turné. Nenechajte si ujsť známe hity ako Milovanie v daždi, Rozeznávám, Rieka, Naša láska letí, Koniec sveta a ďalšie v podaní akustických hudobných nástrojov ako klarinet, flauta či kontrabas, ktoré spolu s rytmickou sekciou dotvoria krásny hudobný zážitok.

Klubová zábava

Sobota, 22. októbra, o 22.00, MONKEY CLUB, Radlinského 2, Trnava

Zabavte sa aj vy. Najobsadzovanejšie české EDM duo vystúpi už po druhýkrát v Trnave. Aktuálni rezidenti pražského Duplexu, ktorí hrávajú na najväčších festivaloch a akciách namiešajú všetkým zaujímavú hudbu.

Mozart opäť ožije

Nedeľa, 23. októbra, o 15.30, Kostol sv. Jakuba v Trnave

Všetci milovníci klasickej hudby zažijú v nedeľu sviatok. Koncert pod názvom „W. A. Mozart: REQUIEM“ vdýchne opäť život tomuto hudobnému velikánovi. Predstaví sa Trnavský komorný orchester v spolupráci so speváckym zborom Cantica Collegium Musicum z Martina a sólistami pod taktovkou Štefana Sedlického.

Kino: Deväť životov pána Fúzika

Nedeľa 23. októbra, o 13.10, Cinemax, Trnava

Oddýchnite si pri zábavnej rodinnej komédií s magickými kúzlami. Tom Brand (Kevin Spacey) je závratne úspešný, závratne bohatý a blbec. V snahe postaviť najvyšší mrakodrap na severnej pologuli, je samoľúby miliardár pripravený obetovať čokoľvek. Aj lásku svojej rodiny. Tomov pracovný život ho odcudzil od jeho rodiny. Neváži si oddanú manželku Laru (Jennifer Garner), zanedbáva dospelého syna Davida a ignoruje prosby dcéry Rebeccy o jeho pozornosť. Tá má k 11. narodeninám jediné prianie: chce mačku. Tom sa náhodne ocitne v obchode so zvieratami podivného Felixa Perkinsa (Christopher Walken). Svojrázny majiteľ presne vie, čo Tom potrebuje: veľkého kocúra menom pán Fúzik.

Jablkové hody

Nedeľa, 23. októbra, od 15.00, KD Smolenice

Akcia ponúka naozaj pestrý a najmä voňavý program. Bude sa súťažiť aj piecť. Organizátori pripravili súťaž o najlepší jablkový koláč ale aj súťaž o najkrajšie jabĺčko dopestované v Smoleniciach. Návštevníci sa môžu taktiež naučiť piecť pravú jablkovú štrúdľu. Počas programu bude hrať Trnafská Cimbálofka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM