Monika Hanigovská Rôzne

Víkend v Trnave a okolí? Potešiť môžu aj takéto akcie

Prvý novembrový víkend je tu. Ak ešte neviete, čo s ním, nechajte si poradiť. Stráviť ho môžete aj na takýchto akciách.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Trnave a okolí?  Potešiť môžu aj takéto akcie
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Klubovka na parkete

4. novembra, Monkey club, Trnava

V sobotu môžete zresetovať hlavu aj v trnavskom klube. Sedemnáste pokračovanie tohto projektu prinesie kopec elektronickej hudby ale aj špeciálneho hosťa. V klube to roztočí Paul La Poyd.

Volejbalová extra liga

4. novembra o 18.00, Mestská športová hala, Trnava

Vychutnajte si v sobotu domáci zápas. V sobotu večer privíta Hit UCM Trnava bratislavské volejbalové družstvo Strabag Volleyball club BA.

Turistickým chodníkom okolo Rače

4. novembra o 08.00, štart na železničnej stanici v Trnave

Kalokagatia – centrum voľného času v Trnave pozýva všetkých turistov, ale aj tých ktorý chcú stráviť krásny deň v prírode, na stretnutie s cyklu „Turistickým chodníkom okolo Rače“. Nechajte sa zlákať na turistickú vychádzku k Dračiemu hrádku. Pripravené budú aj hry pri Bielom kríži. Zraz je o 08.00 hodine na železničnej stanici v Trnave. Viac informácií na čísle 033 / 32 36 696.

Všetko najhoršie

4. novembra 21.30, Kino Hviezda, Trnava

Milovníci hororov by mali zbystrieť. V Trnave si môžu vychutnať hororový snímok s názvom Všetko najhoršie. Aké to je, keď uviaznete v jednodennom časovom úseku, ktorý vždy skončí vašou vraždou? Dosť hrozná predstava. Presne to zažíva v spomínanom trileri študentka Tree (Jessica Rothe) a neostáva jej nič iné ako nájsť svojho vraha skôr, ako ju znova zabije.

Futbalový sviatok

5. novembra 17.00, Štadión Antona Malatinského

Fanúšikovia Spartak Trnava zažijú v sobotu futbalový sviatok. Na Štadióne Antona Malatinského sa odohrá zápas Spartak Trnava – MFK Ružomberok.

Malý princ

5. novembra o 16.00, Divadlo Jána Palárika v Trnave

Poetický príbeh o stretnutí pilota a Malého princa v rozľahlej púšti, si od svojho vzniku získal srdcia miliónov ľudí na celom svete. Je to najznámejšie literárne dielo francúzskeho spisovateľa Antoina de Saint-Exupéryho a zároveň, jeden z najznámejších rozprávkových príbehov modernej svetovej literatúry. S Malým princom sa určite každý raz v živote stretne. Či už ako dieťa alebo ako dospelý. Vychutnajte si ho počas novembra v našom meste.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM