Monika Hanigovská Rôzne

Víkendové akcie v našom meste a okolí: 5 lákavých tipov, kam si vyraziť

Môžeme sa radovať, ďalší víkend je už tu. Načerpať nové sily sa dá i na zaujímavých akciách, ktoré môžete zažiť v Trnave a okolí. Tu je našich 5 tipov.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové akcie v našom meste a okolí: 5 lákavých tipov, kam si vyraziť
Zdroj: TASR

Hold spevákovi Bonovi Scottovi

11. február, od 20.00, Music a Cafe, Športová 1, Trnava

Vyrazte si na koncert s názvom AC/DC Powerage Party 2017. A vzdajte hold spevákovi Bonovi Scottovi ako aj celej kapele AC/DC. Akcia má v Trnave svoju tradíciu už niekoľko rokov, stretávajú sa na nej nadšenci z celého Slovenska. Nenechajte si ujsť jedinečnú hudobnú a priateľskú esenciu, ktorá na týchto koncertoch vzniká. Ako hovorí názov skladby od AC/DC: You Can´t Stop Rock.

Valentínska noc

11. február, od 22.00, Relax party club, Rybníkova, Trnava

Akcia s názvom Valentínska noc poteší nadšencov hudby, zábavy a všetkých súťaženiachtivých. Trnavčania sa môžu tešiť na súťaže ale aj darčeky. O správnu náladu sa postará valentínska dekorácia i hostesky. Zahrá DJ JAY JAY.

Maškarák

12. február, od 15.00, Kultúrny dom Dobrá Voda

Aj deti si prídu tento víkend na svoje. V obci Dobrá Voda sa bude konať maškarný ples. Pripravená bude diskotéka, občerstvenie, či tombola. Rodičia sa môžu tešiť na súťaž o najkrajšiu rodičovskú masku.

Päťdesiat odtieňov temnoty

12. február, o 20.50, CINEMAX ARENA TRNAVA, Kollárova 20, Trnava

Ponorte sa do temnejšieho odtieňa. Jamie Dornan a Dakota Johnson sa vracajú ako Christian Grey a Anastasia Steeleová v „Päťdesiatich odtieňoch temnoty“ – druhej kapitole milostného príbehu, ktorý vychádza z celosvetového knižného fenoménu. Odmietnutý Christian Grey sa pokúsi presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Tá súhlasí, avšak len pod podmienkou, že sa zmenia pravidlá, na ktorých doteraz ich vzťah fungoval. Vo chvíli, keď sa medzi nimi začne obnovovať dôvera a do ich spolunažívania sa vráti stabilita, začnú sa okolo nich motať temné tiene z Christianovej minulosti. Ich cieľom je zničiť spoločnú budúcnosť páru.

Lego Batman vo filme

12. február, o 13.20, CINEMAX ARENA TRNAVA, Kollárova 20, Trnava

Vychutnajte si 3D animovaný film LEGO BATMAN VO FILME. Obrovský obchodný i divácky úspech LEGO príbehu, povzbudil tvorcov k nakrúteniu samostatného animovaného dobrodružstva vodcu celej skupiny – LEGO Batmana. V Gothame sa chystajú veľké zmeny. Ak chce Batman zabrániť tomu, aby v meste prevzal moc Joker, ktorý samozrejme nemá v pláne nič dobré, musí prehodnotiť pohľad na svoju doteraz fungujúcu jednočlennú skupinu občianskej sebaobrany a snažiť sa spolupracovať i s ostatnými a možno, ale naozaj len možno – sa naučiť trochu uvoľniť a získať nadhľad…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM