Monika Hanigovská Kultúra

Víkendové podujatia v Trnave a okolí: 5 zaujímavých tipov, kam si vyraziť

Prvý víkendový deň už odštartoval. Zrelaxovať môžete aj na zaujímavých podujatiach, ktoré sú na pláne v Trnave a v okolí. Toto je našich päť tipov.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové podujatia v Trnave a okolí: 5 zaujímavých tipov, kam si vyraziť
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Tanečný projekt: DJ Elsy

Sobota 30. júl o 22.00, Monkey club

Obľúbený tanečný projekt pre nadšencov elektronickej tanečnej hudby je späť. DJ ELSY uvedie svoju show a súčasne oslávi v klube svoje narodeniny.

Kino: Suri

Sobota, 30. júl, o 21.00, Sad Antona Bernoláka, projekt Kino pod hviezdami s filmovým klubom Naoko

Objavná cesta po neznámej africkej rieke nás zavedie k unikátnemu prírodnému kmeňu Suri. Počas putovania ich územím spoznávame spoločenstvo, ktoré sa rozhodlo bojovať za zachovanie svojich tradícií a pôvodného spôsobu života. Film je vážnym zamyslením nielen nad jeho budúcim osudom, nad zanikaním jedinečných kultúr, ale aj nad potrebou rôznorodosti ľudstva, nevyhnutnej na prežitie našej civilizácie v globalizujúcom sa svete.

Exkurzia: Potulky Malým Rímom – o trnavských parkoch a záhradách

Nedeľa 31. júl, o 16.30, pri mestskej veži, Sprevádza PaedDr. Simona Jurčová

Mesto Trnava ponúka zaujímavú exkurziu. Trnavčania majú možnosť spoznať najdôležitejšie parky a záhrady a dozvedia sa, kde chodili naši predkovia na prechádzky, kde bola najkrajšia výsadba a tiež bude zodpovedaná otázka, či bola Trnava zelenšia ako dnes.

Športová akcia: Truck Aréna 2016

Piatok, Sobota, Nedeľa 29. – 31. júl, od 09.00 – 18.00, Slovakia Ring, Orechová Potôň

16. ročník Truck arény ukáže svojim návštevníkom nablýskané ťahače a veľké autá. Nebude chýbať ani spanilá jazda Dunajskou Stredou (a okolím) a v nedeľu jazda na okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Návštevníci sa môžu tešiť na vystúpenie hudobných skupín, súťaže, sexy umyváreň, bodypainting, miss mokré tričko, maskotov a cyklotrial.

Kino: Pán Dokonalý

Nedeľa 31. júl o 17.30, Kino Amfík

Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť tým pravým. Teda len do momentu, než zistí, že „Pán Dokonalý“ (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu – je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí, sú už do seba bezhlavo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pana Dokonalého“ napraviť… Jeho opravou je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah hodlá čeliť aj následkom v podobe úteku pred zabijáckym gangom. Martha postupom času v sebe objavia skrytý talent, ako byť užitočným parťákom svojmu vyvolenému zabijakovi. Ostatne predsa – pre lásku sa niekedy aj vraždí.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM