Monika Hanigovská Rôzne

Víkendový oddych v Trnave: 5 akcií, o ktorých by ste mali vedieť

Víkend sa už rozbieha a preto si je dobré dopriať oddych. Ak nechcete ostať iba doma, môžete si to zamieriť aj na zaujímavé podujatia v Trnave. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový oddych v Trnave: 5 akcií, o ktorých by ste mali vedieť
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavský festival: Slávnosci piva 2016

Sobota, 20.august o 10.00, Promenáda

Festival ponúkne svojím návštevníkom viac ako 80 druhov zlatistého moku. Okrem piva si môžete dopriať dobré jedlo a vypočuť si kvalitnú muziku v historickej atmosfére trnavskej Promenády. Vstup je zdarma.

Stand Up comedy Temné Kecy

Sobota, 20.august o 19.30, Music a Cafe Aréna

Vtipne tvrdý Stand Up comedy Temné Kecy opäť zahájil novú sezónu. Pripravil nové príbehy a zaujímavých hostí. Jerry Veľmajster Szabó, Ivo Ladižo Ladižinský, Fučo Mariňák Rybička a Kúzelník Talostan budú útočiť na vaše bránice.

Prehliadka: Potulky Malým Rímom – kúzlo pohyblivých obrázkov

Nedeľa, 21. august o 16.30, stretnutie pri mestskej veži

Dnes je spracovanie filmovej tvorby iné ako v minulosti. Naši prarodičia však sledovali so zatajeným dychom prvé pohyblivé obrázky v biografoch. Nechajte sa zlákať na potulky, v ktorých sa dozviete aké to bolo navštíviť kino a čo všetko predchádzalo sledovanie takýchto filmov.

Piknik: Trnavský piknik v Botanickej záhrade

Nedeľa, 21. august od 15.00, Botanickí záhrada

Okrem dobrej nálady, deky a jedla sa môžete tešiť na bohatý program. Pripravený bude detský kútik, maľovanie a chodenie po lane, spoločenské hry, či zdobenie koláčov. Zaznejú aj jazzové a swingové piesne.

Kino: Star Trek: Do neznáma

Nedeľa, 21. august o 17.00, Kino hviezda

Posádka hviezdnej lodi U.S.S. Enterprise skúma najvzdialenejšie kúty a nezmapované miesta vesmíru. A tu sa stretávajú s novým, záhadným nepriateľom, ktorý ich aj celú Federáciu vystaví ťažkej skúške V novej časti série Star Trek s podtitulom Do neznáma bola zničená loď Enterprise, jej posádka rozprášená do všetkých kútov vesmíru a časť z nej dokonca uvrhnutá do zajatia. Tento veľmi depresívny vývoj príbehu je dôsledkom ambicióznej misie, na ktorú vyslala Federácia Enerprise s cieľom rozšíriť hranice doteraz známeho vesmíru. Hneď za nimi totiž číha hrozba väčšia a mocnejšia než všetky protivenstvá, na ktoré doteraz Kirk a jeho posádka narazili. Aj keď ich prvé stretnutie s Khanom a jeho vyspelými technológiami úplne zdecimuje, budú sa musieť rýchlo spamätať. Ich premožiteľ má totiž zálusk na celú Federáciu, ktorá nemá bez Kirka žiadnu šancu na prežitie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM