Dominika Handzušová Správy

Vodičov čaká dopravné obmedzenie a obchádzka: Na viacero dní uzavrú cestu na Zátvor

Na Zátvore si dajte v najbližších týždňoch pozor, časť cesty tu uzavrú. Dôvodom je výstavba prístupovej šachty k armatúrnej šachte na kruhovej križovatke.

Ilustračný obrázok k článku Vodičov čaká dopravné obmedzenie a obchádzka: Na viacero dní uzavrú cestu na Zátvor
Zdroj: TASR

Od šiestej hodiny rannej v stredu 6. mája do osemnástej hodiny v stredu 20. mája bude pre dopravu uzavretý jeden jazdný pás na Saleziánskej ulici na dvestometrovom úseku od križovatky s Rovnou ulicou až po vjazd do kruhovej križovatky ulíc Saleziánskej a Veternej.

„Obchádzková trasa zo Saleziánskej ulice povedie po uliciach Rovnej a Olympijskej späť na Veternú ulicu smerom ku kruhovej križovatke. Cestná premávka z kruhovej križovatky smerom na Saleziánsku ulicu bude usmernená na jeden jazdný pás na Saleziánskej ulici, ktorý bude prejazdný smerom ku križovatke s Rovnou ulicou,“ konkretizuje obchádzku mesto.

Uzávierka sa dotkne aj mestskej autobusovej dopravy. Linka číslo 4 z Námestia Slovenského učeného tovarišstva pôjde cez Špačinskú cestu a Okružnú ulicu. Linka číslo 3 cez Ulicu Andreja Kmeťa, Viktoríniho námestie a Olympijskú ulicu na Veternú ulicu.

Mohlo by vás zaujímať:
City Arena bude stavať lávku: Dva týždne sa do mesta dostanete len obchádzkou!
Pripravte sa radšej dopredu: Cesty v regióne na ktorých hrozia obchádzky

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM