Monika Hanigovská Rôzne

Vyrábať sa bude naozaj všeličo: V Trnave sa chystajú Predvianočné tvorivé dielne

Pečenie medovníkov, výroba sviečok i vianočných darčekov, či pohľadníc. Aj také budú Predvianočné tvorivé dielne, ktoré sú v pláne v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Vyrábať sa bude naozaj všeličo: V Trnave sa chystajú Predvianočné tvorivé dielne
Zdroj: TASR

Predvianočné tvorivé dielne pre deti pripravuje Trnava v spolupráci s Mestskou radou mládeže v Trnave a Pedagogickou a sociálnou akadémiou blahoslavenej Laury v priestoroch bývalého obchodu s odevmi „Pod stĺpami“ na Hlavnej ulici č. 8. Tvorivé dielne sa budú konať od 25. novembra do 19. decembra a budú otvorené od 15:00 do 19:00 hodiny.

Výroba všetkého možného

Organizátori akcie avizujú množstvo aktivít, ktoré môžu zažiť návštevníci Predvianočných tvorivých dielní. Malí Trnavčania sa môžu tešiť na rozmanité kreatívne činnosti spojené s vianočnou a zimnou tematikou.

Nebude chýbať ani pečenie medovníkov, výroba sviečok, svietnikov, vianočných ozdôb, darčekov, či pohľadníc. Na malé šikovné ruky čakajú aj kreatívne pomôcky a materiály. Deti budú pod dohľadom animátorov z detských a mládežníckych organizácií.

Originálne výtvory

Predvianočné tvorivé dielne budú zároveň miestom, kde sa deti dozvedia množstvo zaujímavých informácií. „Zároveň sa deti naučia, že druhotné suroviny nepatria hneď do koša, ale rôzne škatuľky, papierové rolky či tégliky môžu poslúžiť na tvorenie a dostať druhú šancu ako originálne umelecké výtvory,“ informujú organizátori.

Predvianočné tvorivé dielne budú taktiež obohatené o zaujímavý kultúrny program. Organizátori nezabudli ani na obľúbené divadielka pre deti, ktoré budú v programe vždy v sobotu a nedeľu o 17.30 h.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hlavné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM