Dominika Handzušová Rôzne

Vysokoškoláci sa spoja: Odreagujte sa na prvom spoločnom študentskom majálese

Letný semester sa pomaly chýli ku koncu a to znamená začiatok obdobia skúšok a odovzdávania záverečných prác. Býva plné stresu, ale aj zábavy, ktorá pomáha sa od neho odreagovať.

Ilustračný obrázok k článku Vysokoškoláci sa spoja: Odreagujte sa na prvom spoločnom študentskom majálese
Zdroj: TASR

Trnavskí študenti sa po spoločnej Beánii či plese rozhodli pre svojich kamarátov, kolegov, známych i neznámych zorganizovať aj prvý spoločný študentský majáles. Trnavský maják sa uskutoční v pondelok 4. mája v Mestskej športovej hale v Trnave.

Študentské mesto dosiaľ bez majálesu

"V Trnave je vyše 16 000 študentov. Všetci sme si rovní, hoci iná univerzita, iný odbor, ale v hrubej podstate sme všetci kolegovia,” hovorí jeden z organizátorov, študent MTF STU Miroslav Fulier. Ďalší člen organizačného tímu, študen FMK UCM Martin Vanko, si dobre uvedomuje, že v Trnave vlastný majáles chýba.

"Páči sa nám myšlienka spájať všetkých študentov, tak v tom vrelo pokračujeme. Aktuálne pripravujeme najväčšiu študentskú párty, aká kedy v Trnave bola,” sľubuje Vanko.

Na koho sa tešiť?

Headlinerom programu Trnavského Majáku bude Patrik Rytmus Vrbovský. Hudobne ho podporia chalani z rockovej kapely The Cellmates a mixy z produkcie DJ Róberta Buriana, DJ Milana Lieskovského a DJ Elsy.

Začiatok je naplánovaný na 19:30 hod. Predpredaj lístkov je na školách alebo online na www.university.sk. Prvých 300 lístkov stojí 6 €, ďalšie 7 €. Pri kúpe na mieste je cena 9 €. „Chceme vytvoriť nezabudnuteľnú akciu. Ak niekto chce spolu so svojou partiou vychytať lepšie miesta, tak určite odporúčame VIP stôl, kde bude o vás dobre postarané,“ hovorí Peter Briš z organizačného výboru. Spomínaný VIP stôl pre šesť ľudí stojí 75 €.

Mohlo by vás zaujímať:
Vojna sa skončila! Hrad Červený Kameň pripomína medzník výstavou fotografií
Tajomné záhrady Drahoša Prihela: Brúsené sklené objekty, ale aj pastely a tavená maľba

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM