Dominika Handzušová Krimi

Využila nepozornosť a ukradla peňaženku: Polícia pátra po tejto žene, nespoznáte ju?

Polícia vyzýva občanov k pomoci v pátraní po žene, ktorá mala v obchodnom centre okradnúť dievčinu (19). Dobre si pozrite zábery kamier, ktoré tento čin zachytili.

Ilustračný obrázok k článku Využila nepozornosť a ukradla peňaženku: Polícia pátra po tejto žene, nespoznáte ju?
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia pátra po žene, ktorá sa podľa policajnej hovorkyne dopustila krádeže v obchodnom centre v Piešťanoch. Podľa polície využila v priestoroch drogérie poobede nepozornosť dievčiny (19) zo Šale.

Prišla o hotovosť, doklady a karty

„Z dámskej kabelky, ktorú nemala uzavretú, jej vybrala dámsku koženú peňaženku. V nej mala 30 eurovú hotovosť, osobné doklady a platobné karty,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Okradnutá žena si podľa jej informácií konanie ženy vôbec nevšimla. „Bez povšimnutia prešla až cez pokladne von a predavačky si stihli len všimnúť, že drží peňaženku v rukách. Žena tak vytvorila dojem, že peňaženka patrí jej,“ dodala Linkešová. Ak ste ženu na záberoch spoznali, akékoľvek informácie o nej poskytnite polícii na číslo 158.

Opatrnosť je najlepšou prevenciou

Polícia zároveň odporúča občanom, aby si svoje osobné veci chránili. Opatrnosť je najlepšia prevencia ako sa vyhnúť nepríjemnej skúsenosti. „Odporúčame preto, aby peňaženky a osobné veci boli v taškách, ktoré sa dajú uzavrieť a najmä pri nákupoch ich mali občania pod dohľadom,“ uzavrela hovorkyňa.

Polícia pátra po žene, ktorá mala odcudziť peňaženku
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM