Rastislav Búgel Krimi Krimi

Z kabeliek zmizli peniaze: Polícia pátra po ženách z kamerových záberov!

Trnavská polícia sa opäť obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Zisťuje totožnosť žien zachytených na kamerových záberoch.

Ilustračný obrázok k článku Z kabeliek zmizli peniaze: Polícia pátra po ženách z kamerových záberov!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Polícia pátra po totožnosti žien podozrivých z okradnutia dvoch zákazníčok počas nakupovania,“ informuje trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. „13. novembra o 11.05 hodine využili neznáme páchateľky nepozornosť ženy, ktorá si prezerala tovar v predajni obchodného centra na Kollárovej ulici v Trnave. Z kabelky, ktorú držala v ruke, jej ukradli peňaženku so 180 eurami,“ informuje Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

To však, podľa polície nie je všetko. “Tie isté ženy sú podozrivé aj z okradnutia zákazníčky v nákupnom centre vo Voderadoch o deň neskôr. Pani, ktorá si vyberala tovar, ukradli z kabelky prevesenej na ruke, peňaženku so 40 eurami. Polícia oba prípady vyšetruje ako krádež a zisťuje totožnosť podozrivých,“ informuje trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Polícia vyzýva, že v prípade, ak niekto z občanov ženy na záberoch spoznal, nech kontaktuje políciu na čísle 158.

Z kabeliek zmizli peniaze: Polícia pátra po ženách z kamerových záberov!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM