Rôzne

Z trnavskej automobilky odchádza generálny riaditeľ: Kto ju po novom povedie?

Po dva a pol roku pôsobenia vo funkcii odchádza z trnavskej automobilky PSA Groupe Slovakia doterajší generálny riaditeľ Rémi Girardon.

Ilustračný obrázok k článku Z trnavskej automobilky odchádza generálny riaditeľ: Kto ju po novom povedie?
Zdroj: TASR

Novým generálnym riaditeľom sa počnúc 1. marcom stane Stéphane Bonhommeau, ktorý sa od začiatku tohto týždňa s novým pracoviskom zoznamuje. Doteraz pôsobil ako riaditeľ závodu vo francúzskom Sevelnord. Informoval o tom hovorca automobilky Peter Švec.

Doterajší riaditeľ Girardon rozbehol produkciu nového modelu Citroën C3 a presadil rozhodnutie o spustení 4. pracovnej, víkendovej zmeny od januára 2017. Počas jeho pôsobenia bol realizovaný projekt modernizácie logistiky na prevádzke montáž a zvarovňa.

Modernizácia technológií prispela k možnosti zvýšenia výrobnej kadencie na 60 vozidiel za hodinu. Trnavské výrobné centrum rozšírilo portfólio svojich aktivít, keď začiatkom roku 2016 presťahovalo z Nemecka do Trnavy centrum účtovných služieb pre Nemecko, Švajčiarsko a Rakúsko. To vytvorilo takmer 100 nových postov pre vysokokvalifi­kovaných odborníkov v účtovníctve a financiách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM