Monika Hanigovská Rôzne

Zábery, ktoré budú vášmu srdcu blízke: Trnava má nové prezentačné VIDEO

Zábery, ktoré budú vášmu srdcu blízke. Sú totiž z Trnavy. Naše mesto má nové prezentačné video. Je nakrútené na tému jar. Pozrite si ho aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré budú vášmu srdcu blízke: Trnava má nové prezentačné VIDEO
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Naše mesto v týchto dňoch uverejnilo nové prezentačné video s názvom Jar v Trnave. Jeho zadávateľom bola mestská samospráva, pričom video zhotovilo trnavské kreatívne štúdio Cukru. Video má slúžiť aj v rámci podpory cestovného ruchu.

V necelom dvojminútovom diele môžete vidieť viaceré trnavské lokality, či dominanty, ale aj obľúbené kultúrne akcie „pozimného“ obdobia.

Vychutnať si tak môžete zábery napríklad na mestskú vežu, Divadlo Jána Palárika, či Kamenný Mlyn. V spomínanom diele sa však dajú vidieť aj kultúrne akcie na pešej zóne.

Má upútať aj mladšiu generáciu

Zábery zachytávajú Jarný rínek, fašiangy, Medzinárodný deň tanca, Májový kvet, Radničné hry, či iné hudobné a kultúrne podujatia. Vo videu ďalej môžete vidieť i záber na hashtag Trnavy, ktorý minulý rok bol umiestnený na našej pešej zóne.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Hovorca mesta nám porozprával viac o myšlienke takejto video propagácie nášho mesta, samotnom jarnom videu, ale aj o ďalších plánoch radnice v tomto smere.

„Mesto Trnava vytvorilo v predchádzajúcich obdobiach istý video projekt pre portál cestovného ruchu a v rámci svojej stránky. A v rámci toho bol aj taký záväzok, že mesto pripraví aj nejaké atraktívne videá, ktoré by naše mesto aj takto vizuálne spropagovali. A v tom období tak vznikla vízia, žeby sa vytvorili štyri videá na konkrétne ročné obdobia – jar, leto, jeseň a zima," povedal Pavol Tomašovič.

Mesto si súčasne zobralo do hľadáčika aj mladšie ročníky, ktorým sa chce prihovoriť i takýmto spôsobom. „Chceli sme video urobiť aj preto, lebo sme sa snažili na internete vytvoriť niečo aj pre mladšiu generáciu i pre návštevníkov nášho mesta a tak vytvoriť iný spôsob propagácie mesta, akým sú len klasické textové propagácie. A tak vznikli tieto videá, ktoré majú mať do určitej miery aj snahu o pritiahnutie návštevníkov do nášho mesta a to v každom ročnom období," doplnil Tomašovič.

Ďalšie plány

V súčasnosti naše mesto disponuje v tomto smere celkovo už tretím videom – vzniklo už dielo na tému vianočné trhy, tiež na tému leto a ostatným videom je spomínané dielo s názvom „Jar v Trnave“.

Pričom radnica má aj ďalšie plány. „Videá chceme postupne vyskladať. To platí aj v prípade väčších rekonštrukcií v meste a podobne sa budú videá teda takto aktualizovať. V tomto konkrétnom poslednom videu sme chceli zareagovať aj na to, že sa napríklad pred niekoľkými rokmi zmenila aj pešia zóna,“ dodal na záver hovorca trnavského magistrátu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM