Erik Bojničan Rôzne Rôzne

Zamieril do exotiky a to si pozrite: Thajský vypaľovák Jozefa Žemľu!

Ladyboy from Bangkok je názov najnovšieho počinu Jozefa Žemľu. Za jeho nakrúcaním sa vybral až do exotického Thajska. A tu je výsledok.

Ilustračný obrázok k článku Zamieril do exotiky a to si pozrite: Thajský vypaľovák Jozefa Žemľu!
Zdroj: YouTube.com

Jozef Žemľa z Hlohovca nás už viackrát presvedčil o tom, že hudba sa dá produkovať aj s úsmevom na perách a nie celkom vážne. Je známy predovšetkým svojimi letnými šlágrami, ktoré sa stali v krátkom čase veľmi populárnymi. Vo svojej tvorbe sa však nevyhýba aj nie ľahkým témam, akými sú nešťastná láska či duchovné precitnutie.

V ďalekom Thajsku

Aj jeho najnovší počin je z kategórie nie ľahkých tém. Je o mužoch prezliekajúcich sa za ženy, keďže táto téma je Jozefovi blízka. Viac nám prezradil Jozefov agent vystupujúci pod menom Albrecht Klajdáč majiteľ firmy Albrecht Klajdáč corporatrions s.r.o. Podľa jeho slov, Jozef Žemľa opäť chce pútať pozornosť babičiek ale i milovníkov jeho zábavno-trápnej hudby.

Prečítajte si: Jozef Žemľa prehovoril po svojom… Rozhovor s kontroverzným hudobníkom z Hlohovca

Prečo práve táto téma a prečo práve Thajsko? „Jozef dostal pred pár týždňami ponuku od internacionálnej neziskovky, aby išiel robiť video o ladyboyoch do Thajska, kde má kopu priateľov. Všetko malo byť hradené touto neziskovkou. Jozef však povedal, že nejde aj keby ho mali na rukách nosiť, pretože on neziskovky nepodporuje a preto mu musela všetko zaplatiť nakoniec firma, ktorá bola zisková, tzv. ziskovka a Jozef súhlasil,“ vysvetlil Klajdáč, ktorý dodáva, že táto téma je mu blízka už od natočenia jeho megahitu „Srdce ako šmirgel“, kde hrá tiež jeden ladyboy a Jozef je proste charakter.

Prečítajte si: Hlohoveckí hudobníci nahrali letný ultrašláger: Nadupané VIDEO, z ktorého idú ľudia do kolien!

Spokojní s výsledkom

Ako ste dopadli v Bangkoku, boli všetci spokojní? „Áno, asociácia ladyboyov „Association of Ladyboys“ bola mimoriadne spokojná s výsledkom a predala nám aj putovného Oscara za prínos k ladyboy kultúre v Bangkoku,“ pokračuje Klajdáč, ktorý vyzdvihol aj to, že sa ľudia s Jozefom fotili na ulici a zoznámil sa s ďalšími významnými ľuďmi z hudobnej branže až z Francúzska, Brazílie a Thajska.

Prečítajte si: Letný hit hlohoveckej kapely utkvie v pamätiach generácií: Z tohto klipu ľahnete smiechom :)

„Užili sme si tam aj niekoľko zábavných nocí v ladyboy baroch a spoločníkov nám robili super ladyboyovia, na ktorých ešte dlho budeme spomínať,“ nešetrí slovami chvály na exotickú krajinu umelec.

Ako ďalej prezradil Klajdáč, cesta bola úspešná a dostali dokonca pozvánku na natáčanie a prednášky s rovnakou tématikou na brazílskom pobreží. „Dúfajme, že všetko zrealizujeme a urobíme reklamu našej hudbe a nášmu mestu, o ktorom hovoríme s hrdosťou, že máme najviac „šenkov“ na obyvateľa na planéte Zem. Pozdravujeme našich fanúšikov a tých čo nás v Hlohovci kopírujú obzvlášť,“ dodáva Klajdáč.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Jozef ŽEMLA - Ladyboy from Bangkok (electro edition)
1
Galéria
Hlohovčan Jozef Žemľa natáčal v exotickom Thajsku
1
Galéria
Zdroj: Jozef Žemľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM