Futbal

Zápas Spartak vs. Austria? Takéto rozhodnutie padlo ohľadne alkoholu!

Už vo štvrtok sa v Trnave odohrá zápas Spartak vs. Austria. Mesto sa na základe žiadosti polície rozhodlo vydať nariadenie, ktoré sa týka alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Zápas Spartak vs. Austria? Takéto rozhodnutie padlo ohľadne alkoholu!
Zdroj: TASR

Pre nadchádzajúci futbalový zápas Spartak Trnava – Austria Viedeň bude v Trnave vo štvrtok 4. augusta platiť zákaz podávania, predaja a požívania alkoholu na štadióne Antona Malatinského a v jeho širšom okolí, a to v čase od 14. do 22. hodiny.

Nariadenie vydalo mesto Trnava na základe žiadosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR vzhľadom na bezpečnostnú situáciu a časté hromadné narušenia verejného poriadku, ktoré boli zaznamenané v minulosti medzi futbalovými fanúšikmi.

Platí pre lokalitu ulíc Kollárova, Športová, A.Žarnova, Halenárska, Hlboká, Spartakovská, Dolné Bašty, Paulínska, Strelecká, B.S.Timravy a Ľudmily Podjavorinskej.

Ide už o druhé rozhodnutie tohto druhu v priebehu niekoľkých dní v Trnave pre konanie futbalového zápasu. Pre zachovanie bezpečnosti podobné, no menšieho rozsahu platilo počas ligového zápasu Spartaka s Dunajskou Stredou v nedeľu 24. júla.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.":https://www.facebook.com/…84995295864/?…

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM