Monika Hanigovská Rôzne

Zápolenie o naj obec? Zoznámte sa s triom dedín nášho okresu, ktoré bodujú najviac

Aj tento rok bojujú o titul NAJ nielen mestá, ale aj obce Slovenska. Pozreli sme sa na to, ktorým dedinám z nášho okresu sa zatiaľ darí najviac.

Ilustračný obrázok k článku Zápolenie o naj obec? Zoznámte sa s triom dedín nášho okresu, ktoré bodujú najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o naj mesto a obec Slovenska 2017 je už v plnom prúde. Vyhlásil ju internetový portál Slovakregion. Zápolenie odštartovalo prvého apríla a možnosť hlasovať za tú naj dedinu či mesto máte do konca októbra. Približne v polovici súťaže sme zaostrili na obce z nášho okresu a nahliadli sme do rebríčka, ako sa im momentálne darí.

Najlepšie z okresu

V súťaži o atraktívny titul bojuje presne 2785 dedín z celého Slovenska. Na čele priebežného rebríčka sa momentálne nachádza Halič. Za nim nesleduje minuloročný víťaz, ktorým sa stali Smižany a tretia priečka momentálne patrí obci Vinodol.

Čo sa týka obcí z nášho okresu, nateraz sú na tom najlepšie Bohdanovce nad Trnavou, ktoré sa momentálne nachádzajú na 143. mieste. O niekoľko priečok nižšie sa aktuálne nachádza Zeleneč na 176. mieste a trojicu dedín z okresu Trnavy, ktoré zatiaľ v rebríčku bodujú najviac, uzatvárajú zo 357. miesta Dechtice.

Ako hlasovať

Keďže do konca súťaže zostáva ešte viacero týždňov, poradie v rebríčku môžete zmeniť aj vy svojím hlasovaním. To prebieha na webovej stránke www.slovakregion.sk.

Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Definitívneho víťaza spoznáme 6. novembra 2017.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM