Erik Bojničan Rôzne

Zaujímavá súťaž pre fotografov: Hľadajú sa krásy a zaujímavosti z nášho regiónu

Neviete si vychádzky po okolí predstaviť bez vášho foťáku? Táto súťaž je pre vás ako stvorená. Hľadajú sa totiž krásy a zaujímavosti z nášho regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavá súťaž pre fotografov: Hľadajú sa krásy a zaujímavosti z nášho regiónu
Foto: Rastislav Búgel

Oko Dolného Považia je súťaž, ktorej sa môže zúčastniť každý z nášho regiónu, kto by sa chcel pochváliť svojimi fotkami. Cieľom súťaže je fotografická dokumentácia Dolného Považia.

Prečítajte si: Diela šikovnej Hlohovčanky Timey si získali porotu: Víťazstvo v krajskej fotografickej súťaži!

Téma druhého ročníka podľa obce Siladice, ktorá je organizátorom, nesie názov Strom ako objekt vo všetkých svojich životných podobách a fázach. Od jeho vzniku a procesu rastu až po jeho pád na zem či už vplyvom veku, prírodných živlov alebo zásahom človeka. Úlohou súťažiacich je zachytenie stromov v rôznych situáciách a podobách. Súťaž je vyhlásená pre ľudí žijúcich na Dolnom Považí (v okresoch Trnava, Hlohovec, Piešťany, Galanta).

Prečítajte si: Má len 16, no jeho fotky vás chytia za srdce: Dominik zaznamenáva nefalšovanú krásu Hlohovca

Téma v sebe ukrýva očakávania z odhalenia a spoznávania krás a zaujímavých miest z Dolného Považia. Fotografická súťaž s názvom „Strom “ je jednorazová a každý účastník sa jej môže zúčastniť maximálne s dvanástimi fotografiami. Súčasťou projektu je vernisáž v kultúrnom dome Siladice a odmeňovanie najlepších prác starostom obce. Práce je potrebné poslať alebo priniesť osobne na obecný úrad Siladice do 12.9.2016.

Foto: ilustračné

Zvyknete počas výletov po okolí fotiť prírodu?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM