Erik Bojničan Rôzne

Zaujímavá súťaž pre fotografov: Hľadajú sa krásy a zaujímavosti z nášho regiónu

Neviete si vychádzky po okolí predstaviť bez vášho foťáku? Táto súťaž je pre vás ako stvorená. Hľadajú sa totiž krásy a zaujímavosti z nášho regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavá súťaž pre fotografov: Hľadajú sa krásy a zaujímavosti z nášho regiónu
Foto: Rastislav Búgel

Oko Dolného Považia je súťaž, ktorej sa môže zúčastniť každý z nášho regiónu, kto by sa chcel pochváliť svojimi fotkami. Cieľom súťaže je fotografická dokumentácia Dolného Považia.

Na tému voda

Téma aktuálneho ročníka podľa obce Siladice, ktorá je organizátorom, nesie názov Voda, ktorá v seba ukrýva množstvo interpretačných možností. Voda, ktorá môže byť symbolom života, môže rovnako znamenať aj smrť. Môže byť prvkom krásneho jazera s pokojnou hladinou ale rovnako dokáže spôsobiť aj prírodnú katastrofu. Je neoddeliteľnou súčasťou ľudského života.

Úlohou súťažiacich je podľa obce zachytenie vody Dolného Považia, jej krás, tajomstiev, života a príbehu odohrávajúceho sa pod i nad hladinou vody.

Krásy nášho regiónu

Súťaž je podľa organizátora vyhlásená pre občanov žijúcich na Dolnom Považí v okresoch Trnava, Hlohovec, Piešťany, Galanta. Téma v sebe ukrýva očakávania z odhalenia a spoznávania krás a zaujímavých miest z Dolného Považia.

Fotografická súťaž s názvom „ VODA “ je jednorazová a každý účastník sa jej môže zúčastniť maximálne s troma prácami. Súčasťou projektu, ako uvádza obec, je vernisáž v kultúrnom dome Siladice a odmeňovanie najlepších prác starostom obce. Samozrejmosťou je aj diplom a čestné uznanie pre zúčastnených. Práce je potrebné zaslať lebo priniesť osobne na Obecný úrad Siladice do 09.10.2017

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM