Monika Hanigovská Rôzne

Zmena, ktorá sa týka motoristov: City Arena upravila čas zdarma parkovania

Zmena týkajúca sa vodičov. Známe trnavské obchodné centrum City Arena upravilo čas zdarma parkovania. Ako to je po novom?

Ilustračný obrázok k článku Zmena, ktorá sa týka motoristov: City Arena upravila čas zdarma parkovania
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Podmienky zdarma parkovania sa v známom trnavskom obchodnom centre zmenili. Pokiaľ vodiči mohli doteraz parkovať v podzemí City Areny zadarmo tri hodiny, po novom to je o hodinu menej.

„Dôvodom zmien bola snaha o čo najvyšší komfort pre návštevníkov City Areny a snaha o maximálne využitie kapacít City Areny. Dnešným návštevníkom, najmä obchodného centra, podľa analýzy a prieskumu prevádzkovateľa, často zapĺňali parkovacie miesta ľudia, ktorí podzemné parkovisko využívali ako lacnú a pohodlnú alternatívu dlhodobejšieho parkovania v meste bez návštevy nákupného centra,“ povedal pre spravodajský portál Trnava 24, Ľudovít Tóth, mediálny zástupca City Areny.

„Zároveň sa zistilo, že väčšina reálnych návštevníkov City Areny parkuje maximálne dve hodiny,“ doplnil ďalej mediálny zástupca. „Mimochodom, ten, kto potrebuje parkovať v nákupnom centre práve tri hodiny, zaplatí za parkovanie rovnaký poplatok ako za 3 hodiny parkovania v meste (0,50 € / hodina),“ povedal Tóth. Ten zároveň dodal, že City Arena tiež pripravuje sprístupnenie parkoviska na Športovej ulici, ktoré sa nachádza na pozemku City Areny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM