Monika Hanigovská Rôzne

Zmeny trás aj spojov v Trnave: Nový cestovný poriadok mestských autobusov

Aby ste neostali prekvapení. Od 10. decembra 2017 vstúpi do platnosti nový cestovný poriadok v Trnave. Pozrite sa, či sa zmeny dotknú aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny trás aj spojov v Trnave: Nový cestovný poriadok mestských autobusov
Zdroj: TASR

V prípade, ak využívate mestskú autobusovú dopravu, mali by ste zbystriť pozornosť. Ako totiž informuje spoločnosť ARRIVA Trnava, a.s., od 10. decembra 2017 platia v Mestskej autobusovej doprave v Trnave nové cestovné poriadky.

„Okrem zmien trás niektorých liniek boli vykonané posuny viacerých spojov takmer na všetkých linkách najmä pre prispôsobenie sa zmeneným cestovným poriadkom vlakov,“ informuje spoločnosť.

Zmeny s platnosťou od 10.12.2017

  • linka č. 1 bude presmerovaná z ulice Gorkého na sídlisko Linčianska, pričom v smere zo Strojárenskej obslúži zastávky Nerudova, Linčianska, Linčianska I a v opačnom smere aj zastávku Zelenečská II; linka už nebude obsluhovať zastávky Bratislavská, Gorkého,Bratis­lavská a Gorkého, ZŠ
  • linka č. 2 bude presmerovaná z ulíc Mikovíniho a Bulharskej na Gorkého, pričom v smere z Linčianskej obslúži zastávky Nerudova, Bratislavská, Gorkého, ZŠ a Zelenečská I v opačnom smere aj Gorkého, Bratislavská; linka už nebude obsluhovať zastávky Mikovíniho, Bulharská, Tatrachema, Bulharská, Potraviny a Tamaškovičova
  • linka č. 3 bude skrátená po Nám. SUT a nebude už obsluhovať zastávky A. Kmeťaa Viktoríniho nám.
  • linka č. 4 bude mať zmenenú výstupnú zastávku na Kopánke; končiť bude na zastávke Špačinská, Nám. SUT (nástupná zastávka zostáva Kopánka, Nám. SUT)
  • linka č. 5 bude presmerovaná z ulice Zelenečská na ulice Bulharská a Mikovíniho, pričom v smere z Prednádražia obslúži zastávky Tamaškovičova, Bulharská, Tatrachema, Mikovíniho a v opačnom smere aj zastávku Bulharská, Potraviny; linka už nebude obsluhovať zastávky Zelenečská I, Zelenečská II a Linčianska I.
  • linka č. 13 bude predĺžená z Družby po zastávku TESCO
  • linka č. 14 bude predĺžená zo zastávky TESCO cez zastávku Olympijská po zastávku Viktoríniho nám.
  • linka č. 15 bude zrušená (čiastočne je nahradená linkou č. 16)
  • linka č. 16 bude presmerovaná zo Zeleného kríčka na Prednádražie, pričom obslúži zastávky Botanická, Jednota, Prednádražie, Botanická, J. Bottu, Študentská, ZŠ a Študentská, Orion; linka už nebude obsluhovať zastávky T. Vansovej, cintorín, Zelený kríčok, Hospodárska, Bernolákova brána
  • linka č. 22 bude presmerovaná medzi zastávkami V. Clementisa a Bernolákova cez Sladovnícku ulicu, pričom obslúži zastávky Spartakovská, Sladovnícka a Bernolákova, Kriváň

Zastávka „Carefour“ zmenila svoj názov na „Nová TMT“ nakoľko prevádzka Carefour, ktorá slúžila pre pomenovanie zastávky bola zrušená.

Cestovné poriadky platné od 10.12.2017

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM