Monika Hanigovská Rôzne

Zoznámte sa s ním: Na svete je už nový chodník do Kamenného mlyna, FOTO

Do Kamenného mlyna sa už môžu Trnavčania a spol. vydať po novom asfaltovom chodníku. Ten je určený pre chodcov aj cyklistov. Pozrite si ho na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s ním: Na svete je už nový chodník do Kamenného mlyna, FOTO
13
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbená rekreačná oblasť Kamenný mlyn sa môže pochváliť novým asfaltovým chodníkom, ktorý slúži chodcom a aj cyklistom. Nový chodník v oblasti Kamenný mlyn je dlhý 1,5 kilometra a široký tri metre. Mesto zaň zaplatilo 356-tisíc eur.

Aj nové osvetlenia

Nový asfaltový chodník poteší nielen relaxujúcich ľudí na prechádzke, ale aj obyvateľov Kamenného mlyna a priľahlých častí. „Obyvatelia z budovanej IBV Kamenný mlyn, ale aj z Kočišského a Bieleho Kostola mali možnosť vo večerných hodinách použiť rozbitý osvetlený chodník popri Kamennej ceste,“ uviedol Matej Lančarič, zástupca trnavského primátora. Rozbitý chodník je však už minulosťou. Súčasne mesto nechalo popri chodníku vybudovať aj nové osvetlenia s LED svietidlami.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Čo na to oslovení ľudia?

„Páči sa nám tento nový chodník. Táto oblasť si zaslúžila konečne slušný chodník. Človek ide na prechádzku a už si nemusí dávať pozor pod nohy ako niekedy. A je širší, “ povedala nám s úsmevom Trnavčanka Martina pri poobednej prechádzke v Kamenáči.

„Je to fajn. A hlavne vo večerných hodinách. A celkovo vyzerá to tak už kultivovane,“ pridala svoj názor Trnavčanka Mária, ktorá práve venčila svojho psíka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Pozrite si novinku v OBRAZOCH: Vybudovali nový chodník do Kamenného mlyna
13
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM