Erik Bojničan Krimi

Chlapček (8) išiel so sestrou (12) po priechode a vtedy sa udialo nešťastie: Muži zákona hľadajú svedkov!

Muži zákona podľa ich slov hľadajú svedkov nešťastia, ktoré sa stalo na priechode pre chodcov. Neboli ste tam v tom čase?

Ilustračný obrázok k článku Chlapček (8) išiel so sestrou (12) po priechode a vtedy sa udialo nešťastie: Muži zákona hľadajú svedkov!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, polícia sa obracia na svedkov dopravnej nehody s maloletým chodcom. K stretu 8 ročného chlapca s autom Škoda Octávia podľa mužov zákona prišlo ráno 07:20.

„Malý školák bol v sprievode 12 ročnej sestry. Obaja čakali pred priechodom pre chodcov na Ulici V. Clementisa, keď chlapec náhle vstúpil na cestu. Vodička, ktorá išla s autom po Ulici V. Clementisa smerom na Ulicu Spartakovská, práve prechádzala cez spomínaný priechod. Po nehode bol 8 ročný chlapec prevezený so zlomeninou nohy do trnavskej nemocnice,“ upresnila Linkešová.

Polícia podľa ich slov alkohol pri nehode nezistila. „Mieru zavinenia polícia zisťuje. Polícia žiada ďalších prípadných svedkov, aby poskytli akékoľvek relevantné informácie na policajné číslo 158,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM