Erik Bojničan Rôzne

FOTO: Atraktívna Lenka (23) zo Zavaru neunikla pozornosti. Prebojovala sa do finále známej súťaže krásy

Krásu môže mladej Lenke závidieť nejedno dievča. Niet sa čomu čudovať. Veď si ju všimli aj porotcovia súťaže Fotomodelka Európy – Slovakia. Kráska z Trnavského okresu sa prebojovala až do finálovej šestnástky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Atraktívna Lenka (23) zo Zavaru neunikla pozornosti. Prebojovala sa do finále známej súťaže krásy
Zdroj: Lenka Ondrejičková

Lenka Ondrejičková (23) je zo Zavaru v Trnavskom okrese a pracuje ako asistentka v advokátskej kancelárii. Momentálne ale jej život je o niečo rušnejší než obvykle. Aktuálne totiž bojuje vo finále súťaže Fotomodelka Európy – Slovakia 2016. Mladú krásku sme pre vás vyspovedali v rozhovore.

Mala si pred prihlásením sa na súťaž Fotomodelka Európy 2016 nejaké skúsenosti s touto brandžou? V akej oblasti momentálne pracuješ?

Áno, skúsenosti mám, nie príliš veľa, ale zopár fotení som už absolvovala. Pracujem ako asistentka v advokátskej kancelárii.

Aké boli tvoje začiatky? Prečo si sa rozhodla pre fotomodeling?

Už ako malé dievčatko som sa doma rada prezliekala, predvádzala a maminka ma musela fotiť, zostalo mi to až doteraz (úsmev) A prečo som sa rozhodla pre fotomodeling? Moje kamarátky ma už dlho prehovárali, aby som to skúsila, že mám na to dar, takže im vďačím za to, že som sa dostala až takto ďaleko.

Čo, okrem fotomodelingu, ťa baví?

Baví ma športovanie, čítanie kníh a časopisov, mám veľmi rada divadlo a v neposlednom rade nakupovanie, to je mojou závislosťou :)

Plánuješ v budúcnosti prejsť na prácu modelky na plný úväzok?

Zatiaľ som nad tým neuvažovala, ale ak by sa mi naskytla príležitosť, určite by som sa tomu nebránila.

Zažila si už pred objektívom i nejakú vtipnú príhodu?

Áno, bolo ich niekoľko, najvtipnejšia bola asi, keď som sa snažila urobiť dokonalú pózu po stojačky s prekríženými nohami a neudržala balans a spadla na všetky dlho pripravované rekvizity.

A teraz potešme naše čitateľky. Prezraď svoj osobný recept na krásu. Čo robíš preto, aby si mala dokonalú pleť, vlasy, postavu? Je to naozaj len o genetických predispozíciách, alebo si to vyžaduje aj čosi viac?

Svoje vlasy, pleť a postavu nepovažujem za dokonalé, ale samozrejme, že to nie je o genetických predispozíciách. Chodím pravidelne do fitka, občas si idem ešte večer zabehať, prípadne v lete aj zakorčuľovať. Pravidelne chodím na kozmetiku a samozrejme používam mnohé prípravky na udržanie lesklých a jemných vláskov.

Pochádzaš z okresu Trnava. Prezraď nám, ktoré zákutie v okolí je ti najmilšie, kam najradšej chodíš oddychovať?

Mám veľmi rada „Kamenáč“. Je tam krásna príroda, človek si tam oddýchne, príde na iné myšlienky, zabudne na všetky starosti.

FOTO: Mladá kráska z Trnavského okresu zabojuje o zaujímavý titul
17
Galéria
Zdroj: Lenka Ondrejičková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM