Rôzne

Fotomodelka Európy 2018: Vo finále aj Patrícia z Jaslovských Bohuníc, FOTO

Finále rozhodlo o novej úradujúcej Fotomodelke Európy. Pozrite si krásky v plavkách i extravagantných modeloch z papiera.

Ilustračný obrázok k článku Fotomodelka Európy 2018:  Vo finále aj Patrícia z Jaslovských Bohuníc, FOTO
37
Galéria
Zdroj: Fotomodelka Európy

Finále siedmeho ročníka súťaže Fotomodelka Európy je za nami a mená víťaziek sú na svete. O tých sa rozhodlo v nitrianskom Divadle Andreja Bagara.

Vo finálovej 16-tke najkrajších dievčat mal zastúpenie aj trnavský kraj. O korunku krásy zabojovala Patrícia Junasová z Jaslovských Bohuníc.

Víťazkou a držiteľkou titulu Fotomodelka Európy sa stala študentka z Mladé Boleslavi Lenka Rousková. Druhé miesto získala Slovenka, rodáčka zo Šale Lenka Belovičová. Tretia je Nikola Kamenárová. Víťazkou sms hlasovania je Kristína Škorková.

Korunky zo živých kvetov aj tento rok vyrobili v kvetinárstve Fany Flóra. V porote zasadli okrem módnych návrhariek a fotografa i Jozef Golonka, Ján Greššo, Milan Urbáni a riaditeľ Divadla Andreja Bagara Jaroslav Doczy. Predsedom poroty bol profesor Štefan Luby.

16 finalistiek Európy

,,16 finalistiek z niekoľkých štátov Európy sa predviedlo v štyroch módnych prehliadkach. Zaujala kolekcia Gold over Gold zn. Jenny Jeshko, ktorá sa predstavila aj na tohtoročnom filmovom festivale v Benátkach. Luxusné plavky slovinskej zn. Lisca sadli finalistkám ako uliate. Prekvapila kolekcia papierových šiat Fire Angels z dielne Michaely Raškovej, ktorá v deviatom mesiaci tehotenstva dokončila i posledný šestnásty model šiat z papiera. Zn. Karin Poyel vytvorila kolekciu spoločenských šiat špeciálne pre finále 2018 a v nej mali finalistky aj záverečné defilé,"opisuje finále organizátorka súťaže Ivana Matušková.

Hlavnou hviezdou programu bol svetoznámy klavirista Richard Rikkon, ktorý doprevádzal spevákov Elenu Durnjevu a Martina Vetráka. Svoj krásny hlas predviedol i víťaz Česko-Slovensko má talent Jozef Pavlúšik. Hudobné vystúpenia dopĺňali tanečníci z tanečnej školy Tomáš Surovca Akadémia tanca.

Pozrite si FOTOGALÉRIU z podujatia Fotomodelka Európy. Patrícia Junasová z Jaslovských Bohuníc súťažila s číslom 14.

Fotomodelka Európy 2018: Vo finále sa predviedla aj Patrícia z Jaslovských Bohun
37
Galéria
Zdroj: Fotomodelka Európy
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM