Aktualizované Erik Bojničan Krimi

Nákladiak sa zrazil s autobusom: Cesta neprejazdná, vrtuľník v akcii!

Dopravná nehodna na našich cestách. Nákladiak podľa mužov zákona prešiel pravdepodobne do protismeru, kde sa zrazil s autobusom, v akcii vrtuľník!

Ilustračný obrázok k článku Nákladiak sa zrazil s autobusom: Cesta neprejazdná, vrtuľník v akcii!
Zdroj: Facebook/Horská záchranná služba

Polícia podľa policajnej hovorkyne Márie Linkešovej v týchto chvíľach dokumentuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala krátko pred 07.00 h ráno medzi obcami Hlohovec a Tepličky.

„Vodič nákladného auta prešiel z nezistených príčin pravdepodobne do protismeru, kde sa zrazil s autobusom. Pri nehode utrpel vodič nákladného auta ťažké zranenia a bol prevezený vrtuľníkom do nemocnice. Vodič z autobusu a jeden spolucestujúci sa zranili ľahko,“ opisuje Linkešová.

Polícia podľa slov hovokyne cestu uzavrela a neprejazdná bude približne ešte asi hodinu. Dopravné hliadky podľa nej odkláňajú dopravu cez okolité obce. „Žiadame vodičov, ktorí prechádzajú daným úsekom, aby rešpektovali pokyny polície, a pokiaľ možno, danému úseku sa vyhli,“ dodala Linkešová.

Zuzana Turočeková z AIR -TRANSPORT EUROPE informovala o tom, že po zrážke nákladného auta a autobusu potrebovali ošetrenie traja ranení.

„Leteckí záchranári prevzali po prílete k miestu nehody vodiča nákladného auta, ktorý vyviazol s poranením dolnej končatiny. Posádka vrtuľníka mu na mieste poskytla prednemocničné ošetrenie a pripravila ho na letecký prevoz. Po preložení na palubu vrtuľníka bol 45-ročný muž v stabilizovanom stave prevezený do nitrianskej nemocnice,“ upresnila Turočeková. Dvoch ľahšie ranených podľa Toručekovej ošetrili privolané posádky RLP a RZP.

Pričítajte si nové info od policajtov o nehode nákladiaku s autobusom

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM