Monika Hanigovská Rôzne

Milovníci cyklistiky v Trnave, POZOR: Chystá sa ďalšia jesenná cyklojazda!

Mesto pripravilo ďalší z obľúbených cyklistických výletov. Vyberte sa s ostatnými účastníkmi na zaujímavý výlet. Pozrite sa, čo preto musíte urobiť.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci cyklistiky v Trnave, POZOR: Chystá sa ďalšia jesenná cyklojazda!
Zdroj: Dnes24.sk

Tohtoročná jesenná edícia cyklojazdy sa uskutoční v sobotu 3. septembra a povedie do Smoleníc. Informoval o tom hovorca Mestského úradu Trnava Pavol Tomašovič.

Podľa ďalších slov Tomašoviča s prihliadnutím na bezpečnosť je počet účastníkov obmedzený na 200 osôb. Cyklojazdy sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 15 rokov. Nevyhnutnou podmienkou účasti je cyklistická prilba a bicykel v dobrom technickom stave. Pelotón bude sprevádzaný policajným vozidlom, zdravotnou službou i servisným vozidlom.

Ako hovorca Mestského úradu Trnava Pavol Tomašovič uvádza, záujemcovia o účasť sa musia zaregistrovať od 22.8 do 31.8.2016 pros­tredníctvom on – line formulára, ktorý poskytne mesto Trnava na svojej stránke.

Tomašovič ďalej uviedol, že štart sa uskutoční po úvodnej prezentácii účastníkov približne o 9.45 h pred Divadlom Jána Palárika. Trasa povedie cez obce Suchá nad Parnou a Horné Orešany až do Smoleníc.

Dodal, že okrem Smoleníc Trnavčanov na dvoch kolesách v minulosti privítali i Jaslovské Bohunice či Dolná Krupá, práve v Smoleniciach sa však tradícia trnavských cyklistických výletov v roku 2013 začala. Organizátorom podujatia je mesto Trnava v spolupráci s Malokarpatským cykloklubom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM