Monika Hanigovská Rôzne

Nestihli ste sledovať dianie v Trnave a okolí? Tieto témy vás zaujali najviac

Končí sa ďalší týždeň a aj počas neho sme vás informovali o rôznych témach. Pozrite si päticu najčítanejších správ.

Ilustračný obrázok k článku Nestihli ste sledovať dianie v Trnave a okolí? Tieto témy vás zaujali najviac
Zdroj: TASR

Stredoveké adventné trhy

Súčasťou Adventných trhov v Malom Ríme je aj obľúbené podujatie s názvom Stredoveké adventné trhy. Na najstaršom trhovisku v meste sa opäť rozložia doboví remeselníci, predajcovia rôznych dobrôt v historickom šate, stredoveký kolotoč poháňaný iba ľudskou silou a oveľa viac. Pozrite si prvé informácie o pripravovanom podujatí.

Fanúšikovia Spartak s veľkým srdcom

Fanúšikovia trnavského Spartaka opäť pustili žilou tam, kde je to najpotrebnejšie. 62 „bílich andelov“ sa stretlo v priestoroch Národnej transfúznej služby v Trnave, kde odovzdali najvzácnejšiu tekutinu. Nemohli na štadión, išli darovať krv, FOTO.

Trnavčania si vyskúšajú život ľudí bez domova

Po prvýkrát sa v Malom Ríme predstaví podujatie s názvom Noc vonku. Projekt má priblížiť život ľudí bez domova. Najodvážnejší prespia na kartónoch, ktoré zabezpečia organizátori podujatia. Registrácia spáčov bude prebiehať počas celého podujatia. Prinášame aj komplet program podujatia.

Vo finále aj Patrícia z Jaslovských Bohuníc

Finále siedmeho ročníka súťaže Fotomodelka Európy je za nami a mená víťaziek sú na svete. Vo finálovej 16-tke najkrajších dievčat mal zastúpenie aj trnavský kraj. O korunku krásy zabojovala Patrícia Junasová z Jaslovských Bohuníc.

Posledné bosorky odsúdili v Trnave

Jedna žena sa podľa spisov vedela premeniť na žabu a druhá na mačku. Pozrite si podrobne, kam ľudská neprajnosť, nenávisť či pomsta dokázala zájsť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM