Aktualizované Erik Bojničan Krimi

Nové info o nehode nákladiaku s autobusom: Policajti opisujú, čo sa stalo, v buse boli ľudia! FOTO

Nákladiak sa podľa mužov zákona zrazil s autobusom, v ktorom sedeli ľudia. Prečítajte si, ako polícia opisuje priebeh nehody.

Ilustračný obrázok k článku Nové info o nehode nákladiaku s autobusom: Policajti opisujú, čo sa stalo, v buse boli ľudia! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia upresnila informácie o dopravnej nehode nákladného vozidla a autobusu, pri ktorej musel zraneného previzeť vrtuľník. Pôvodne polícia uvádzala, že sa jedná o obec Koplotovce. Policajná hovorkyňa Mária Linkešová upresnila, že sa jednalo o obec Tepličky.

Vodič nákladného auta z neďalekej obce podľa Linkešovej dostal pravdepodobne mikrospánok alebo sa dostatočne nevenoval riadeniu a plynule prešiel bez brzdenia do protismeru.

„V autobuse sa v čase nehody nachádzalo približne 8 cestujúcich, z nich traja dospelí sa zranili ľahšie. Vodič nákladného auta utrpel vážnejšie zranenie,“ uvádza Linkešová. Polícia podľa hovorkyne vykonala u vodiča autobusu dychovú skúšku, ktorá bola negatívna a u vodiča nákladného auta bola za týmto účelom odobratá krv. „Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje,“ dodala na záver Linkešová.

„Leteckí záchranári prevzali po prílete k miestu nehody vodiča nákladného auta, ktorý vyviazol s poranením dolnej končatiny. Po preložení na palubu vrtuľníka bol 45-ročný muž v stabilizovanom stave prevezený do nitrianskej nemocnice,“ informovala Zuzana Turočeková z AIR -TRANSPORT EUROPE.

Foto: Ilustračné

Autentické FOTO z miesta nehody!
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM