Erik Bojničan Rôzne

Atraktívna novinka v našom meste: Outdoorové fitness ihrisko! FOTO

V Hlohovci vyrástlo nové street workout ihrisko. Už onedlho sa chystá jeho otvorenie. Pre ľudí bude prichystaný zaujímavý program.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívna novinka v našom meste: Outdoorové fitness ihrisko! FOTO
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Chystaná novinka v podobe ihriska určeného na outdoor fitness bude už čoskoro pripravená pre nadšencov cvičenia na čerstvom vzduchu. Ako uviedla referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy mesta Hlohovec Zuzana Hrinková Siebenstichová, do konca týždňa bude právoplatné kolaudačné rozhodnutie.

Prečítajte si: Michalský beh do kopca v Hlohovci: Pozrite si kompletný rozpis štartov

Ľudia si budú môcť vyskúšať napríklad Nippur M-zostavu, Abdominal Double Bench-zostavu, WCH dip small-zostavu či Pole dance-zostavu. Pozrite si ihrisko v našej fotogalérii.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovčania sa môžu tešiť aj na zaujímavých hostí, ktorí nebudú na otvorení plánovanom na piatok 23. septembra o 15:30 chýbať. Svoje umenie predvedú nadšenci workout športu z Hlohovca a ich priatelia z Bratislavy a Skalice. Ukážu nie len vyšportované telá, ale najmä to, čo všetko na takomto ihrisku dokážu. To, že takéto outdoor fitness ihrisko nie je iba pre mužov predvedie vicemajsterka Európy v pole dance, Hlohovčanka Dominika Hankoščáková. Najmladšiu generáciu budú reprezentovať gymnastky a tanečnice zo skupiny Star Dance Hlohovec.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Atraktívna novinka v našom meste OBRAZOM: Zláka aj vás?
6
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM